22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: otthon verte a Fehérvár II-t az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: otthon verte a Fehérvár II-t az Érdi VSE

Több játékos is visszatért sérülés után az Érdi VSE-be, amely ennek köszönhetően masszív, kiegyensúlyozott teljesítménnyel győzte le 2–0-ra a Mol Fehérvár FC második csapatát az NB III Nyugati csoportjának 17. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az elmúlt hetekben két mérkőzését is elhalasztották az Érdi VSE-nek, hiszen Limperger Zsolt együttese a csapatot érintő súlyos sérüléshullám miatt Kaposváron nem tudott pályára lépni, legutóbb pedig az FC Nagykanizsa elleni idegenbeli találkozót a hazaiak több játékosának koronavírus-fertőzése miatt halasztották későbbre.

A kisebb pauza jót tett az érdi együttessel, hiszen a 17. fordulóban, a Mol Fehérvár FC II ellen már mindhárom belső védő, Bozsoki Imre, Csiszár Zoltán és Gubacsi Zoltán is bevethető volt. Az ennek köszönhetően háromvédős rendszerben kezdő érdiek aktívan is indították a találkozót, de az első percekben csak lehetőségekig jutottak. Aztán előbb a félidő derekán Jovánczai Zoltán a kapufát találta el, majd Koós Gábor ziccerét pedig Gundel-Takács Bence védte.

De fél óra után mégis előnybe kerültek az érdiek, amikor a bal oldalon meginduló Gera Dávid kapott remek labdát és emberrel a nyakán is szépen kilőtte a hosszút (1–0).

A térfélcsere után bár a vendégek is próbáltak változtatni, mégis az érdiek játszottak veszélyesebben. Ennek köszönhetően az 53. percben sikerült is megduplázni a hazai fórt, amikor Pallagi Botond jobboldali szögletét Csiszár Zoltán gyönyörűen bólintotta a rövidbe (2–0).

Sőt, ezután is növelhette volna előnyét a házigazda, Jovánczai rontott ziccere után azonban a hajrában a Fejér megyeiek álltak közelebb a gólhoz.

A korábbi válogatott Elek Ákos helyzetét Kertész Ferenc védte, Dékei Márk távoli bombája csak a kapufán csattant, Papp Milán szabadrúgása pedig centikkel kerülte el a kaput, így nem tudott szépíteni a Fehérvár II és az Érdi VSE a 2–0-s győzelemmel törte meg a székesfehérváriak kilencmeccses veretlenségi sorozatát.

“Sajnos a mai mérkőzésen mind szervezettségben, mind játékban, mind agresszivitásban nagyon gyenge produkciót nyújtottunk. Nem volt jellemző a csapahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgra még a kilencmeccses széria előtt sem, hogy ennyire szélesek és hosszúak legyünk. Ebbe ma belecsúsztunk. A mai futball nem nézett ki jól, de fiatalemberekről van szó, szóval bízom benne, hogy a most elkövetett hibákat jövő hétre ki tudjunk javítani”

– értékelte a mérkőzést Szalai Tamás, a Mol Fehérvár FC II vezetőedzője.

“Három sérültünk is visszatért, amely sokat számított, főleg, hogy hátul meg volt a három belső védőnk és ez jól működött. A széleken is jók voltunk, a bal oldalunk nagyon hatékony volt, a három belső középpályásunk is sokkal agresszívabb volt, mint a BVSC ellen. Úgy gondolom, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot”

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE a 18. fordulóban is hazai környezetben lép pályára, hiszen november 21-én, 13 órától a Komárom VSE-t fogadja az Ercsi úton.

NB III, Nyugati csoport, 17. forduló
Érdi VSE–Mol Fehérvár FC II 2–0 (1–0)
Érd, 200 néző. V.: Valu (Kovács Z., Sztányi)
Érdi VSE: Kertész F. – Gubacsi, Bozsoki, Csiszár – Varga T. (Fürjes, 82. perc), Gera D., Pallagi, Koós (Révész, 80. p.), Németh G. V. – Jovánczai (Kertész B., 85. p.), Szabó R.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Mol Fehérvár FC II: Gundel-Takács – Fodor P., Papp M., Tóth A., Berekali – Elek, Singh (Bozai, 58. p.) – Menyhárt (Rónaszéki, a szünetben), Tóth B. (Dénes, a szünetben), Babos (Hajdinger, 66. p.) – Tóth T. (Dékei, 76. p.)
Vezetőedző: Szalai Tamás
Gól: Gera D. (31. perc), Csiszár (54. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email