11.11 az év legszerencsésebb napja

November 11-ét mindig misztikum övezte. A számmisztika és az asztrológia is rejtélyeket említ erről a napról. Nagy szerencsét és egyensúlyt is hozhat. Kiss Zoltán Zéró numerológussal beszélgettünk az ÉRD FM 101.3 reggeli műsorában, a Bundáskenyérben.

A számmisztikában a 11-est mesterszámnak tartják, mert azonos számokból álló kétjegyű szám, ezért jelentése is duplázott – magyarázta a Karthago zenekar tagja, Kiss Zoltán Zéró. 

„A 11-es egyensúlyt jelképez. Ezen a napon egyenlően hat ránk a nap- és holdenergia. A férfi és női egyenlőség, a munka és szórakozás közti egyensúly, de a gondolatok és lélek is egyensúlyba kerül ennek a számnak a hatása alatt. A számok összegének, a 2-nek is fontos jelentése van a 11-es kapcsán (1+1). A 2-es a következő tulajdonságokra utal: kettősség, igazságosság, nyugalom, kedvesség, tapintat.”

Ez a nap nagyszerű alkalom a személyiség fejlesztésére, a belső ébredésre, amikor is képesek leszünk kívülről látni önmagunkat, ami arra szolgál, hogy észrevegyük az esetleges hibáinkat, rossz szokásainkat, és változtassunk rajtuk.

Hallgassa meg a beszélgetést, Kiss Zoltán Zéró numerológussal! 


 

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink