22_03_29_erdmost_nincskep

Rajzpályázatot hirdetett a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ

22_03_29_erdmost_nincskep

Rajzpályázatot hirdetett a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ

„A ló, mint a magyar nemzet régi jelképe az ünnepek alatt” címmel hirdetett rajzpályázatot gyermekeknek a Simonpuszta Nemzeti Lovas és Hagyományőrző Egyesület és a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint írják, az egyesület legfőbb küldetése, hogy a rohanó világban a lovakon keresztül közelebb vigyék az embert a természethez, az állatszeretethez. A lő a magyar nemzet régi jelképe, végig kíséri történelmünket, múltunkat. Épp ezzel a témával hirdettek gyermekeknek szóló rajzpályázatot, ahol az alsós és felső tagozatos tanulók alkotásait külön értékeli.

Az alkotások szabadon választott technikával elkészíthetőek, akár ceruzával, filctollal, zsírkrétával vagy festékkel is, A3-as vagy A4-es méretben.

Kérik, a rajz hátoldalára a pályázó írja rá nevét, születési dátumát, kategóriáját, email és postai címét, valamint a pályázó szüleinek telefonszámát.

Kérik, hogy a pályaműveket a 2030 Érd, Simonpuszta Lovaspark Hrsz.: 0134/1 címre küldjék el 2021. november 30-ig.

A beérkező pályamunkákat kiállítják a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központban a december 5-i Lovas Mikulás Ünnepen!

A pályázatokat két kategóriában értékelik, kategóriánként pedig az első három helyezett értékes jutalomban részesül, de minden alkotást oklevéllel és mikuláscsomaggal jutalmaznak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email