22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: egy hétvége, két verseny, öt érem

Egy hétvége alatt két versenyen is indultak a Masters SE akrobatikus rock’n’rollosai, akik a Pestszentimrei Sportkastélyban előbb a kickdance bajnokságon szereztek egy arany- és egy bronzérmet, majd a területi versenyen további egy ezüst- és két bronzérmet - számolt be róla a klub.

November 7-én két versenyt rendeztek egymás után a Pestszentimrei Sportkastélyban, ahol előbb a kickdance bajnokságon vettek részt a Masters SE táncosai. A viadalon az érdiek Original children kisformációja aranyérmet nyert, míg a Mystic juveniles kisformáció bronzérmet szerzett.

Ezután a délutáni etapban már területi táncversenyt rendeztek a Sportkastélyban, ahol a Masterstől a First juveniles kisformáció második, a Little Heroes children nagyformáció és az Antigravity juveniles nagyformáció harmadik helyen végzett. Mellettük Koncsek József és Szalma Júlia párosa ötödik helyen zárt a juveniles korosztályban.

 

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email