22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: tizenháromig meg sem állt a Diósd

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: tizenháromig meg sem állt a Diósd

Az NB II-es Budaörs az Ajkától, a Pest megyei másodosztályú Százhalombatta pedig a Tápiószecsőtől szenvedett 2–1-es vereséget a hétvégén, a térségi rangadón a Tárnok hazai pályán 3–0-ra verte a Törökbálintot, míg a Diósd Délegyházán aratott 13–0-s győzelemmel menetel tovább.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tabella tizedik helyén álló FC Ajkát fogadta a Budaörs a Merkantil Bank Liga NB II 15. fordulójában az Árok utcai stadionban. Gabala Krisztián 16. helyen álló együttese fél óra játék után Szarka Ákos góljával került hátrányba, melyet a szünet után a Veszprém megyei támadó büntetőből duplázott meg. Erre pedig csak a hajrában tudott egy Petneházi Márk-tizenegyessel válaszolni a Budaörs, amely így 2–1-es vereséget szenvedett hazai környezetben.

Merkantil Bank Liga NB II, 15. forduló
Budaörs–FC Ajka 1–2 (0–1)
Gól: Petneházi (84. perc – 11-esből), ill. Szarka Á. (30., 54. p.)

Mint ismert, az NB III-as Érdi VSE mérkőzését elhalasztották, mert az ellenfél, az FC Nagykanizsa négy labdarúgója is megfertőződött a koronavírussal. A mérkőzést december 9-én, csütörtökön, 13 órától pótolják.

A Pest megyei másodosztályban szereplő Százhalombattai LK a Déli csoport 13. fordulójában „hatpontos” meccset bukott, miután Lőrincz Emil együttese Reicheld Alex korai gólja után két gólt kapott és 2–1-es vereséget szenvedett hazai környezetben a Tápiószecsőtől.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 13. forduló
Százhalombattai LK–Tápiószecső FC 1–2 (1–1)
Gól: Reicheld (18. perc), ill. Juhász T. (26. p.), Surányi (78. p.)
Kiállítva: Nagy T. (11. perc)

A Pest megyei harmadosztály Nyugati csoportjában térségi rangadót rendeztek a 12. fordulóban, amikor a Tárnok a Törökbálintot látta vendégül. Bár a találkozó előtt valamivel a vendég törökbálintiak voltak esélyesebbek, hiszen a tabella második helyén álltak, a Tárnok Kóka Zsolt révén már szűk fél óra alatt előnybe került, melyet Tóth Tamás duplázott meg, a háromgólos különbséget pedig Száraz Gyula állította be a 60. percben. A Tárnok győzelmével pontszámban behozta a harmadik helyre visszacsúszó Törökbálintot és a negyedik helyet foglalja el.

A tizenegy mérkőzésen tíz győzelem mellett mindössze egy döntetlent játszó Diósdi TC toronymagas favoritként utazott az utolsó előtti Délegyházához, melyet esélyeshez méltóan valósággal kiütött a DTC, amely úgy nyert 13–0-ra, hogy góljait kilenc különböző játékos érte el.

Pest megyei III. osztály, Nyugati csoport, 12. forduló
Tárnok KSK–Törökbálint 3–0 (1–0)
Gól: Kóka Zs. (26. p.), Tóth T. (56. p.), Száraz (60. p.)
Délegyháza KSE–Diósdi TC 0–13 (0–5)
Gól: Szigeti (4., 58. perc), Páles (14. p.), Krasznay (22. p.), Pásztor D. (34. – 11-esből), Kaczor (44. p.), Kramár (48., 65., 88. p. – a harmadikat 11-esből), Vida P. (72. p.), Zana (76., 77. p.), Ujhelyi (80. p. – öngól)

A Diósdhoz hasonlóan a Sóskút is ígéretesen menetel a Pest megyei negyedosztályban, hiszen az együttes ezúttal a Bugyi SE második csapatát győzte le idegenben 4 – 0-ra, így továbbra is a tabella élén áll, de ugyanannyi pontot gyűjtött, mint a második Dunaharaszti MTK II.

A Dunafüred-Százhalombatta hetedik vereségét szenvedte el kilenc mérkőzés alatt, miután otthon kapott ki a Ráckeve VAFC II-től 1–0-ra.

Pest megyei IV. osztály, Délnyugati csoport, 10. forduló
Bugyi SE II–Sóskúti SBKE 0–4 (0–2)
Gól: Varga Gy. (18. perc), Budaházy (27. p.), Lacza L. (77., 88. p.)
Dunafüred-Százhalombatta–Ráckeve VAFC II 0–1 (0–1)
Gól: Vedres (42. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email