22_03_29_erdmost_nincskep

Ingyenes láthatósági eszközöket osztanak a rendőrök pénteken

22_03_29_erdmost_nincskep

Ingyenes láthatósági eszközöket osztanak a rendőrök pénteken

A Látni és Látszani kampány részeként hirdette meg november 5-re, péntekre a Light Friday nevű akcióját a magyar rendőrség, amely ez alkalomból láthatóságot javító eszközöket oszt a járókelőknek 8 és 12 óra között Érd főterén és a budaörsi rendőrkapitányság előtt is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, október 25-én elindult és december 10-ig tart az idei Látni és látszani kampány, melyhez számos optikus és szerviz is csatlakozott. Előbbieknél ingyenes látás- és szemüvegellenőrzés kérhető, utóbbiak pedig díjmentesen ellenőrzik járművünket.

Az Országos Rendőrfőkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága még 2012-ben indította el a Látni és Látszani kampányt azzal a céllal, hogy minél szélesebb tömegek számára váljon világossá a baleset-megelőzés területén a közlekedés szereplőire háruló felelősség, hiszen az őszi közlekedési balesetek elsődleges oka, hogy a járművezetők nem az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően közlekednek.

A police.hu-n azt írják, a kampányhoz kapcsolódó, november 5-i, Light Friday akcióban a készlet erejéig többféle felszerelés kapható a kijelölt átvevőpontokon.

„Az árengedmény 100%-os, azaz minden eszköznek egy köszönet az ára!”

– olvasható a police.hu-n, ahol részletezték az átvevőpontokat is. Ennek értelmében november 5-én Érden, a főtéren 8 és 12 óra között, Budaörsön pedig a helyi rendőrkapitányság (Szabadság út 160.) előtt kaphatunk láthatóságot javító eszközöket.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email