22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: nem bírt a Péccsel a nyeretlenek csatáján a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: nem bírt a Péccsel a nyeretlenek csatáján a Delta

Hazai pályán szenvedett 3:0-s vereséget a Delta RSE Érd női röplabdacsapata a PTE-PEAC ellen az NB II-U21 B-csoportjának 3. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Két, egyaránt még nyeretlen együttes találkozott egymással a női röplabda NB II-U21 B-csoportjának harmadik körében, a Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában.

A házigazda Delta RSE Érd játékoskerete a nyáron teljes egészében kicserélődött és még össze kell állnia az új társaságnak, amely eddig a pályán is megmutatkozott, hiszen Dömötör-Mátrai Beáta tanítványai előbb hazai pályán a Tatabányai RSE-től, majd idegenben az 1. MCM-RÖAK-tól szenvedtek 3:0-s vereséget.

Az aktuális ellenfél, a PTE-PEAC is nyeretlenül állt három mérkőzés után, de az Emericustól csupán 3:2-re, a RÖAK-tól pedig 3:1-re kapott ki hazai pályán, igaz, a tatabányaiakkal szemben ugyancsak három szettben maradtak alul.

A hazaiaknak ezúttal is voltak jó periódusaik és megoldásaik, amikre építeni lehet a bajnokság második felében, de az első játszmát 25:19-re, a másodikat pedig 25:17-re veszítették el. A harmadik szettben közel álltak a szépítés és a negyedik szetthez is Ehmann Katáék, de ezt a felvonást 25:23-ra bukták el, így 3:0-s vereséget szenvedtek.

„Gratulálok a Pécsnek! Sok munka van még elóttünk, de helyenként már látszott az edzésen elvégzett munka. Megyünk tovább, messze még a szezon vége”

– értékelte a találkozót Dömötör-Mátrai Beáta.

Az érdiek legközelebb november 13-án, szombaton 17.30-tól lépnek pályára, amikor a Közgáz SC junior vendégei lesznek, majd 21-én Budaörsön játszanak az Emericus SE-vel, 27-én pedig Tatabányára látogatnak. A következő hazai mérkőzésre csak december 5-én, vasárnap 17 órától kerül sor.

Női röplabda NB II-U21, B-csoport, 3. forduló
Delta RSE Érd–PTE-PEAC 0:3 (19, 17, 23)
Delta RSE Érd: Kiss V. B., Pavlovics, Muhi, Valla, Ehmann, Zöld. Csere: Bertalan L., Dénes E. (liberók), Gattyán, Kőhalmi, Kiss D., Vas K., Kisérdi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email