22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: csak szépíteni tudott az éllovas ellen az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: csak szépíteni tudott az éllovas ellen az Érdi VSE

Az előzetes vrakozásoknak megfelelően nem tudta felvenni a versenyt a sérülésektől tizedelt Érdi VSE a listavezető BVSC-Zuglóval az  NB III Nyugati csoportjának 15. fordulójában. A fővárosi sárga-kékek 4-1-re nyertek az Ercsi úti Sporttelepen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az éllovas BVSC-Zuglót fogadta a továbbra is sérülésektől tizedelt Érdi VSE az Ercsi úti Sporttelepen. Limperger Zsolt, a hazaiak vezetőedzője egy helyen változtatott az Andráshida elleni kezdőhöz képest, hiszen Csiszár Zoltán letöltötte eltiltást, így ő vette át a zalaiak ellen megsérülő Gubacsi Zoltán helyét a védelem tengelyében, miközben a kispadon a két tartalékkapus, Bozsoki Imre és Nagy Endre mellett Kertész Bence, Fügedi Ákos és Ebedli Zoltán foglalt helyet.

A találkozót az előzetes várakozások szerint a vendégek kezdték nagyobb elánnal és csak Kertész Ferenc védésén múlt, hogy a fővárosi kék-sárgák nem kerültek már néhány perc után előnybe. De így sem kellett sokat várni a zuglóiak vezető találatára, hiszen a 15. percben egy jobboldali beadást bár Kertész Ferenc hárított, a felpattanó labda épp Kokenszky Norbert elé került, aki könnyedén passzolt az üresen tátongó érdi kapuba (0-1), megszerezve ezzel huszadik bajnoki találatát az idényben. Sőt, nem sokkal később büntetőhöz is jutottak a vendégek, akiktől Erdélyi László higgadtan passzolt a kapu közepébe az elvetődő Kertész mellett (0-2).

A játékrész hátralévő részében is a BVSC játszott fölényben, de ahogy az érdieknek, úgy a vendégeknek is csak elvétve akadtak lehetőségeik.

A második félidőben sem változott a játék képe, bár a BVSC biztos előnye tudatában nem vállalt sok kockázatot, az 54. percben Kokenszky ismét bevette Kertész Ferenc kapuját. Nem sokkal később négygólosra növelte előnyét a vendégcsapat, amikor egy jobboldali akció után Kokenszky még csak a kapufát találta el, de a második próbálkozásra a csereként beálló Nagy József már eredményes volt (0-4).

Ennek ellenére a következő gólt már az érdiek szerezték, amikor egy remek indítás után Jovánczai Zoltán verte át védőit és 16 méterről gyönyörűen lőtt a vendégkapuba (1-4).

A hajrában viszont ennél közelebb már nem tudtak kerülni az érdiek, akik így háromgólos vereséget szenvedtek az éllovas BVSC-Zuglótól.

“Már hetek óta az játszik, aki egészséges és olyan posztokon játszanak játékosok a védelemben, ami nem az övék. Sajnos jelen pillanatban ennyivel jobb csapat a BVSC nálunk, ettől függetlenül az első félidőben két gólt ajándékoztunk, aztán a másodikban kinyíltunk és meg is szórhattak volna minket… A hátralévő hat meccset szeretnénk minél pontosabban lehozni, innentől pedig csak előre kell nézni”

– értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

“Tudtuk, hogy az Érd nem játszott az előző héten különböző okok miatt. Ilyenkor mindig egy kicsit fekete ló, hogyan jön ki egy csapat ebből. Ettől függetlenül mi magunkra koncentráltunk. Próbálunk egy olyan játékot felépíteni, ami eddig nem volt jellemző a BVSC-re, most már ennek minőségben és eredményben is vannak jelei. Lehetett volna nagyobb arányú is a győzelem, de nem innen közelíteném meg a saját csapahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgat, mert minden mérkőzés előtt kitűzünk egy stratégiát, ebből szeretnénk minél többet visszakapni. Most hétről hétre egyre többet tudunk ebből megvalósítani a pályán. Ha a bajnokság tabellájára nézünk, azt látjuk, hogy három csapat fej-fej mellett halad előre és mi vagyunk legelől, szeretnénk is itt maradni, de ezért még sokat kell dolgoznunk”

– fogalmazott Buzsáky Ákos, a BVSC-Zugló vezetőedzője.

Az Érdi VSE legközelebb november 7-én, 13 órától lép pályára, amikor az FC Nagykanizsa vendége lesz.

NB III, Nyugati csoport, 15. forduló
Érdi VSE – BVSC-Zugló 1-4 (0-2)
Érd, 280 néző. V.: Zimmermann (Ring K., Hovanecz)
Érdi VSE: Kertész F. – Révész (Kertész B., a szünetben), Fürjes, Csiszár, Németh G. V., Varga T. – Szabó R., Koós (Fügedi, 83. p.), Pallagi, Gera D. – Jovánczai (Bozsoki, 75. p.)
Vezetőedző: Limperger Zsolt
BVSC: Kovács B. P. – Májer, Takács Zs., Ladányi, Simon K. – Géringer, Fisli (Nagy J., a szünetben) – Szilágyi (Filipovic, 56. p.), Erdélyi (Nádor, 63. p.), Frőhlich (Szalánszki, a szünetben) – Kokenszky
Vezetőedző: Buzsáky Ákos
Gól: Jovánczai (68. perc), ill. Kokenszky (15., 55. perc). Erdélyi (19. p. – 11-esből), Nagy J. (64. p.)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email