22_03_29_erdmost_nincskep

Új autóval segíti a Máltai Szeretetszolgálat munkáját a budaörsi önkormányzat

22_03_29_erdmost_nincskep

Új autóval segíti a Máltai Szeretetszolgálat munkáját a budaörsi önkormányzat

Egy új gépkocsit adott használatba a budaörsi önkormányzat nevében Biró Gyula alpolgármester a Magyar Máltai Szeretetszolgálat budaörsi intézményvezetőjének – számolt be róla a város honlapja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint írják, az autót a máltaiak által működtetett Gondviselés Háza Szociális Szolgáltatásokat Nyújtó Integrált Intézmény működési feltételeinek javítása érdekében határozatlan időre kapta meg a szeretetszolgálat.

A Máltai Szeretetszolgálattal több mint tíz éve kötött feladatellátási szerződést a budaörsi önkormányzat. Helyi intézményük, a Gondviselés Háza szociális étkeztetést, házi segítségnyújtást (jelzőrendszereset is) és a fogyatékos személyek napközbeni ellátását biztosítja Budaörsön, valamint az idősek klubját is ők üzemeltetik.

Az önkormányzat a napi feladatok ellátása érdekében eddig egy 2008-as évjáratú Ford Fusion gépjárművet biztosított a szeretetszolgálatnak. A már 13 éves autó azonban korszerűtlenné vált, fenntartása és szervizelése komoly kiadásokat jelentett, ezért indokolt volt a lecserélése.

Az új autót 5,7 millió forintért vásárolt a budaörsi önkormányzat, emellett a forgalomba helyezés 85 ezer forintos költségét is vállalta.

A gépjárművet, amelyre fóliázással felkerült Budaörs Város címere, ünnepélyes keretek között adta át Biró Gyula alpolgármester a Gondviselés Háza intézményvezetőjének, Bíró Valériának.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email