22_03_29_erdmost_nincskep

Biatorbágy konzultál

Hamarosan elkezdődik a Budapest – Balaton -kerékpárút ideiglenes belterületi nyomvonalának kijelölése tárgyában indított városi konzultáció Biatorbágyon. A kitöltött íveket legkésőbb november 15-éig juttassák vissza a mellékelt tájékoztatóban felsorolt lehetőségek egyikén

Hamarosan elkezdődik a Budapest – Balaton -kerékpárút ideiglenes belterületi nyomvonalának kijelölése tárgyában indított városi konzultáció. A képviselő-testület döntése értelmében minden választásra jogosult biatorbágyi személyhez, összesen tizenegyezer 18 éven felüli lakoshoz juttatják el a terjesztők a konzultációs leveleket. Az önkormányzat kéri a lakosságot, hogy a kitöltött íveket legkésőbb november 15-éig juttassák vissza a mellékelt tájékoztatóban felsorolt lehetőségek egyikén.

További cikkeink

Érd fosszilis kibocsátása két fontos részből tevődik össze: a fűtésből eredő kibocsátásból, ami százötvenezer tonna évente, és a közlekedésből, ami harmincezer tonna.

A megemlékezést az I. világháborús emlékműnél (Ófalu, Hősök tere) tartják május 29-én, 10 órakor. Megemlékező beszédet mond Dr. Csőzik László, Érd polgármestere.

További cikkeink

Két érdi civil szervezet is 700-700 ezer forintot nyert a Szülő 2022-es pályázaton.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email