22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ikszes hétvége

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ikszes hétvége

A térség mindkét másodosztályú labdarúgócsapata döntetlent játszott a mögöttünk hagyott hétvégén, hiszen az NB II-es Budaörs Budafokon játszott gól nélküli döntetlent, míg a megyei másodosztályú Százhalombatta Újhartyánban végzett 1–1-re.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem bírt egymással a Budafok és a Budaörs a Merkantil Bank Liga NB II 13. fordulójában. A XXII. kerületiek kispadjára visszatért a klub korábbi játékosa és vezetőedzője, Csizmadia Csaba, aki gól nélküli döntetlennel mutatkozott be régi-új csapatában a szezon során már edzőváltáson áteső Budaörs ellen.

Merkantil Bank Liga NB II, 13. forduló
Budafoki MTE–Budaörs 0–0

A Pest megyei másodosztály Déli csoportjának 11. fordulójában a Lőrincz Emil által irányított Százhalombattai LK az élmezőnybe vágyó Újhartyán VSE vendégeként lépett pályára. Bár a találkozón az első játékrész hajrájában Lak Imre büntetőjével a vendégek szereztek vezetést, a fordulás után Varga Balázs góljával az Újhartyán egyenlített és 1–1-es döntetlenre mentette a találkozót.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 11. forduló
Újhartyán VSE–Százhalombattai LK 1–1 (0–1)
Gól: Varga B. (76. perc), ill. Lak (45+2. perc – 11-esből)

Mint ismert, az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata az együttesnél lévő sok sérült játékos miatt kérte a Kaposvár elleni mérkőzés elhalasztását, így Limperger Zsolték nem léptek pályára, míg a megyei harmad- és negyedosztályban nem rendeztek fordulót, így a Diósd, a Tárnok és a Törökbálint, illetve a Sóskút és a Dunafüred-Százhalombatta sem játszott mérkőzést.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email