22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: megszerezte első sikerét a VMG

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: megszerezte első sikerét a VMG

Kiütéssel szerezte meg első sikerét a férfi kosárlabda NB II Közép A-csoportjának harmadik fordulójában a Gia Form-VMG DSE, amely duplaannyi pontot elérve, 82-41-re győzött a Bravos vendégeként a Zsíros Tibor Kosárlabdacsarnokban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Remekül kezdett és egészpályás letámadással, illetve gyors támadásokkal hamar felőrölte a korábbi NB I-es játékosokkal is teletűzdelt Bravost a Gia Form-VMG DSE, hiszen a vendég érdiek az első negyedben tetemes, 14 pontos előnyt szereztek (11-25), melyet a nagyszünetig további héttel toldottak meg, így magabiztos előnyről várhatták a folytatást (22-43).

A második félidőben sem hagyott alább az érdiek lelkesedése és igazi csapatmunkával folyamatosan növelték a különbséget, végül duplaannyi pontot szerezve 82-41-re nyertek idegenben és első győzelmüket aratták az új idényben.

“Amit elterveztünk, azt maradéktalanul teljesítettük! Letámadással sok labdát szereztünk és gyorsindításokból hamar komoly előnyre tettünk szert. Remek volt a csapat hozzáállása, mindenki hasznosan játszott és kivette részét a győzelemből. Természetesen voltak hibák, melyeket javítani kell, de ha ezen az úton haladunk tovább, sok sikerben lesz még részünk. Gratulálok a srácoknak az első győzelmünkhöz!”

– értékelte a mérkőzést Valaczkay Gábor,a Gia Form-VMG DSE játékos-edzője.

Az érdiek legközelebb október 31-én, vasárnap, 16 órától lépnek pályára, amikor a Szent Pál Akadémia-HSE-t látják vendégül a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 3. forduló
Bravos – Gia Form-VMG DSE 41-82 (11-25, 11-18, 10-15, 9-24)
A Gia Form-VMG DSE pontszerzői: Riskó 18, Nyitrai 17/3, Szabó 11/3, Szántó 10/3, Felházi 8, Valaczkay 7/3, Naser 7, Miháczi 4.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email