22_03_29_erdmost_nincskep

Komolyról könnyedén, könnyűről komolyan

22_03_29_erdmost_nincskep

Komolyról könnyedén, könnyűről komolyan

"Komolyról könnyedén, könnyűről komolyan" címmel zenei kurzust tart Pákai Petra és Cséry Zoltán, akikkel munkatársaink az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában beszélgettek. Azoknak ajánlják, akik most kezdenék el könnyűzenei tanulmányaikat, vagy akik továbbfejlesztenék tudásukat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A „Komolyról könnyedén, könnyűről komolyan” címmel zenei kurzust elsősorban azoknak  ajánlják a szervezők, akik most kezdenék el könnyűzenei tanulmányaikat, vagy akik továbbfejlesztenék, akik hobbi vagy profi szinten fejlesztenék tudásukat.

Ha elindulnál a könnyűzenei vonalon, érdekel a zeneelmélet, dalírási ismeretek, különböző könnyűzenei műfajok  jellemzői, látogass el a BARhole-ba október 20.-án.
Légy bármilyen hangszeres, készülj akármilyen zenei intézménybe, vagy zenélj csak hobbiszinten, minden platformon próbálnak Neked segíteni.

Pákai Petra (énekes, szövegíró, zeneszerző) és Cséry Zoltán (zongorista, zeneszerző) egy közel 2 órás kurzussal készül, hogy elkalauzoljon a blues, jazz, funk, pop, rock műfajok világába. Nem baj ha nem énekes vagy zongorista vagy, a kurzus minden hangszeresnek szól.

Eddig kb. 25 helyen (Konzervatóriumok, szakközép és általános iskolák) lehetett megnézni az előadást, nagy sikerrel és állandó NKA támogatással zajlott a rendezvény.

Szó lesz énektechnikákról, hogyan énekelj szabadon szorítás nélkül, mi az a mix voice, vagy a belting.  Szó esik a könnyűzenei műfajok énekléséről, a számodra megfelelő mikrofon kiválasztásról. A kurzus után kötetlen beszélgetésre, tanácsadásra várnak mindenkit a szervezők.

Itt hallgatható meg a beszélgetés:


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email