22_03_29_erdmost_nincskep

Tollas: feljutott a másodosztályba az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollas: feljutott a másodosztályba az Érdi VSE

Szeptember első hétvégéjén a harmadosztályi csapatbajnokság harmadik fordulóját is sikerrel vette, így feljutott a másodosztályba az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya, amelynek utánpótlása is remekel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Korábban a csapatbajnokság mindkét fordulóját simán nyerte az Érdi VSE, amely az utolsó, feljutásról döntő csapatbajnoki fordulóra is kedvező előjelekkel utazott. A tollaslabdázók ugyan nem számíthattak edzőjükre, játékostársukra, Kőrösi Ágnesre, de így is kiharcolták a feljutást, miközben Kőrösi egy ukrán nemzetközi viadalon a legjobb nyolcig menetelt.

Ezt követően október első hétvégéjén az U13-as és U17-es korosztályok nyitották a versenyszezont, ahol az Érdi VSE két versenyzője három érmet szerzett. A fiatalabbaknál, az újonnan igazolt U13-as Ágai Zénó szettveszteség nélkül menetelt a döntőig, ahol kérdést sem hagyott ellenfelének és lett aranyérmes.

„Örömmel tölt el, hogy ilyen sima volt a győzelem, keményen dolgozunk minden nap és úgy érzem, meg is van az eredménye”

– értékelt Kőrösi Ágnes, edző.

Ágai Zénó az egyéni küzdelmek mellett párosban elindult az U17-esek között is a Ludovika Kupán, ahol az elődöntőben szenvedtek vereséget és lettek bronzérmesek. A lányoknál Schvirján Zsófia női párosban szintén a dobogó legalsó fokára állhatott, míg egyesben a legjobb nyolcig jutott.

„Nyár utáni első versenyt pozitívan kezdték a fiatalok, bízom benne, hogy a hétvégén felnőtt első osztályban hasonló sikerekkel fognak hazatérni”

– fogalmazott Kőrösi Ágnes, aki ezalatt Hollandiában fog ütőt ragadni nemzetközi viadalon.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email