22_03_29_erdmost_nincskep

Mulasztás vagy korrupció?

22_03_29_erdmost_nincskep

Mulasztás vagy korrupció?

Aradszki András Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselő és Bősz Anett DK-s képviselő volt a vendége a Hír Televízió Csörte című adásának csütörtök este. A vita heves szócsatába torkollt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Többek közt szó volt az érdi úthálózat-fejlesztésről: Bősz Anett hiányolta, hogy nem érkezett forrás a korábbi városvezetés idején beígért, a teljes városra kiterjedő útrekonstrukcióra. Aradszki András  kijelentette: ennek az az akadálya, hogy nem készültek el a város részéről a fejlesztési tervek.

Bősz Anett erre úgy reagált: az önkormányzat részéről minden készen áll arra, hogy fogadják ezt a hatvanmilliárdos fejlesztést, de a terveztetéshez szükséges forrást elő kellene teremteni.    

„A jelenlegi városvezetés hét alkalommal kereste meg a kormányt, hogy egy ilyen nagy volumenű úthálózat-fejlesztési projekt többszáz milliós költségének előteremtésében segítsen. Nem lehet azt mondani, hogy nem szeretne cselekedni az önkormányzat, de valamiért zárt kapukat talál” – hangsúlyozta. 

Szóba kerültek még az intézményfejlesztések, az új beruházások (kiemelten a bölcsődeépítés), illetve a korábbi városvezetés idején zajlott óvodafejlesztéssel kapcsolatos mulasztások – heves vita alakult ki, hogy ezek korrupciós ügyek-e – mint ahogy azt Bősz Anett állította – vagy sem.

A vitát itt nézhetik meg.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email