22_03_29_erdmost_nincskep

Majd’ százezer forint gyűlt a Gyermekünk Álmaiért Alapítványnak

22_03_29_erdmost_nincskep

Majd’ százezer forint gyűlt a Gyermekünk Álmaiért Alapítványnak

Szeptemberben a Gyermekünk Álmaiért Alapítvány volt a Civil Licit Érd jótékonysági árverés kedvezményezettje, amelynek 98 ezer forintot sikerült gyűjteni a felajánlott termékekkel, szolgáltatásokkal.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Martin Norbert, a Civil Licit Érd társalapítója, adminisztrátora lapunknak elmondta, októberben szünetel az árverés, mert az októberi kedvezményezett az utolsó pillanatban visszamondta a részvételt és ilyen rövid idő alatt nem tudtak új kedvezményezettet bevonni, de novembertől ismét folytatódik a licit.

Az eddigi időszakkal kapcsolatban elmondta, szeptember az iskolakezdés miatt olyan hónap, amikor az embereknek egyéb kiadásaik is vannak, ennek tudható be, hogy kisebb volt az érdeklődés, de a szervezetek természetesen minden plusz segítséget szívesen fogadnak.

„El vagyunk kényeztetve olyan hónapokkal is, amikor millió forint felett sikerül gyűjtenünk”

– jegyezte meg Martin Norbert, hozzátéve, a licit indulása óta már több mint ötmillió forintot gyűjtöttek helyi civil szervezeteknek.

„Azt gondolom, ez egy abszolút sikertörténet, amit egy rögtönzött covid-időszak inspirált, amiről nem gondoltuk, hogy még most is működni fog”

– fogalmazott.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Gyermekünk Álmaiért Alapítvány a befolyt összegből a Szent Antal Családi Bölcsőde udvarára szeretne kültéri játékokat vásárolni, illetve a csoportokba új játékokat és fejlesztő eszközöket. Nagy Martin, az alapítvány elnöke hozzátette gyógypedagógiai hálózat eszközkészletét is szeretnék megújítani.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email