22_03_29_erdmost_nincskep

Budaörsre látogatott az algériai nagykövet

22_03_29_erdmost_nincskep

Budaörsre látogatott az algériai nagykövet

2021. október 4-én a budaörsi Városházán fogadta Wittinghoff Tamás polgármester Mokrani Ali algériai nagykövetet, ahol az együttműködési lehetőségekről tárgyaltak – írja a város honlapja.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint írják, Wittinghoff Tamás Öexc. Mokrani Alival áttekintette a két ország kapcsolati rendszerét. A budaörsi polgármester emlékeztetett, diákkorában két évet Algériában töltött, amelynek gyarmati függetlenedése után sok magyar mérnök dolgozott az országban, akkor és napjainkban is sok algériai diák jár különböző magyar egyetemekre.

„Egy mind gazdaságilag, mind politikailag független és fejlődő országról van szó, amely keresi a meglévő diplomáciai kapcsolatok mellett a gazdasági és önkormányzati kapcsolatokat is, melyben sok lehetőség rejlik az érintettek számára. A bő másfél órás megbeszélésen megállapodtunk abban, hogy kölcsönösen együttműködünk a lehetőségek feltárásában” – írja Wittinghoff Tamás közösségi oldalán.

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email