22_03_29_erdmost_nincskep

Országos Könyvtári Napok Érden is!

22_03_29_erdmost_nincskep

Országos Könyvtári Napok Érden is!

Az Országos Könyvtári Napok keretein belül késedelmi díj nélkül visszaveszi a véletlenül otthonmaradt könyveket a Csuka Zoltán Városi Könyvtár, amely színes programokkal készül október 4. és 8. között.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Nida Judit, a Csuka Zoltán Városi Könyvtár igazgatóhelyettese az Érd Tv-nek hangsúlyozta, azért is kérik a régóta kintlévő könyvek visszahozatalát, mert a pandémia alatt sokan megfeledkeztek erről, ezúttal – a Megbocsájtás hetén – viszont most büntetés nélkül visszavihetik azokat.

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár több programmal is várja az érdeklődőket, mint például a Generációk találkozása az online térben és a könyvtárban, melynek részeként középiskolások segítenek időseknek az okoseszközök használatának elsajátításában. Ez október 4-én és 5-én 15.30-tól 19 óráig, 7-én és 8-án 15.30-tól 18 óráig tart és előzetes regisztráció szükséges.

Az Országos Könyvtári Napok ideje alatt zsákbamacska is lesz az érdi felnőtt- és gyermekkönyvtárban, ahol becsomagolt könyvekből lehet választani és csak otthon derül ki, mit rejt a csomagolás.

Október 6-án, szerdán előbb 11 órától a Gyermekkönyvtárban a Portéka Színpad Vau és miau címmel tart bábjátékot, melyre a szervezők az érdeklődők előzetes bejelentkezését kérik a helyek korlátozott száma miatt (ezt megtehetik telefonon a +3623/365-470-es telefonszámon a 2-es melléken vagy emailben a gyk@csukalib.hu-n). Ezt követően 17 órától Stiegervald Krisztián szülői mentor, generációs szakértő tart előadást a Felnőttkönyvtárban a Generációk Harcáról, avagy arról, hogyan értsük meg egymást.

Végezetül október 7-én és 8-án egyaránt 10 és 18 óra között könyvvásárt tartanak a könyvtár udvarában, ahol az állományból törölt vagy ajándékba kapott könyveket lehet megvásárolni.

További információk a csukalib.hu-n.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email