22_03_29_erdmost_nincskep

Így emlékeznek az Aradi Vértanúkra a térségben

22_03_29_erdmost_nincskep

Így emlékeznek az Aradi Vértanúkra a térségben

Október 6-án Érden 17 órától a Kálvin téri református templom kertjében az Aradi Vértanúkra és Batthyány Lajosra emlékezik a városvezetés. Tárnokon és Törökbálinton is a helyi Kegyeleti Parkban tartanak megemlékezést, míg Diósdon a Perczel Mór Szobornál.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Érden, a Kálvin téri református templom (Kálvin tér 5.) kertjében tartandó megemlékezésen köszöntőt mond Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő, ünnepi beszédet mond Csőzik László, Érd Megyei Jogú Város polgármestere.

A megemlékezésen közreműködik a Lendvai Károly Férfikórus (karnagy: Tóth Csaba), a Lukin Fúvószenekar (karmester. Zwickl Ágoston) és a Mikecz Kálmán Honvéd és Huszár Hagyományőrző Egyesület.

Tárnokon ugyancsak 17 órakor kezdődik a megemlékezés a Kegyeleti Parkban, ahol ünnepi beszédet mond Lukács László polgármester. A műsorban a tárnoki II. Rákóczi Ferenc Sportiskolai Általános Iskola diákjai működnek közre.

Törökbálinton szintén 17 órától tartanak városi megemlékezést a helyi Kegyeleti Parkban, ahol a Szőnyi Erzsébet Zeneiskola növendékei adnak megemlékező műsort, melyet Feleki László kísér zongorán. Megemlékező beszédet mond Dr. Albert Gábor önkormányzati képviselő.

Diósdon a városi megemlékezést és koszorúzást 17.30-tól tartják a Perczel Mór szobornál. Az eseményen megemlékező beszédet mond Dr. Holló József altábornagy, korábbi miniszteri biztos.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email