22_03_29_erdmost_nincskep

Új üteméhez érkezett az elektromos kábelfektetés

22_03_29_erdmost_nincskep

Új üteméhez érkezett az elektromos kábelfektetés

Mint beszámoltunk róla, szeptember 27-től útburkolatbontással járó munkálatok kezdődtek a városközpontban. Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának tájékoztatása szerint október 4-én két irányban folytatódnak a munkálatok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétfőn útburkolatbontással is járó munkálatok kezdődtek a város központjában: egy nagy teljesítményű elektromos kábelt fektetnek a szakemberek, amely az Érdre települt autóipari fejlesztőcég, a több száz munkahelyet teremtő AVL Hungary igényeit szolgálja majd ki. Ezen a héten a Budai úttal párhuzamos szervízúton, az üzletsor mögötti járdán folytak a munkálatok – közölte az ÉrdMost.hu-val az önkormányzat.

A beruházás második üteme október 4-én, hétfőn kezdődik, a kivitelező cég két csapattal vonul fel, hogy minél hamarabb végezzenek, minél rövidebb ideig zavarják a közlekedést. Fontos, hogy a munkálatok elsősorban a járdákat érintik, esetenként parkolóhelyek szűnnek meg ideiglenesen, kérjük a lakosságot, hogy figyeljék a kihelyezett táblákat. A tervek szerint az autóút feltörésére nem kerül sor, ahol a kábel keresztezi az utat, ott átfúrással oldják meg a fektetését.

A második ütem egyik szakasza a Budai utat érinti a Stop-shoptól Budapest irányába a következő körforgalomig. A másik szakasz a Múzeum sétánytól indul a Kincses Óvoda irányába. Ez a szakasz érinti az Edit utcát, az Alsó és a Karolina utat. Az utóbbi esetében a Felső utca kereszteződésig tart.

Ezen felül további két ütem van még tervbe véve, az önkormányzat a további munkálatokról időben értesíti majd a lakosságot – közölték.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email