22_03_29_erdmost_nincskep

Lesérült és nem jutott a döntőbe az érdi ló és lovasa

22_03_29_erdmost_nincskep

Lesérült és nem jutott a döntőbe az érdi ló és lovasa

Második lett a 9. előfutamban az érdi színekben induló Roven Revolver és lovasa Egri Árpád a Nemzeti Vágtán, ám sajnos a 82.16 időeredmény nem volt elég a vasárnapi középfutamba való jutáshoz. A futamot követően sajnos az is kiderült, hogy Roven Revolver megsérült a versenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ünnepélyes megnyitóval, hagyományőrző lovas díszegységek felvonulásával, a Hősök emlékkövének megkoszorúzásával és a versenyben részt vevő 60 magyarországi és határon túli település lovasainak ünnepélyes fogadalomtételével megkezdődött szombaton a 14. Nemzeti Vágta Budapesten, a Hősök tere körül kialakított különleges pályán.

A megnyitón felvonultak különböző hagyományőrző csoportok, csikósok és a Győri Ördöglovasok is, akik a kétnapos vágta során külön bemutatón is szórakoztatják a közönséget. A délutáni órákban megkezdődtek a versenysorozat előfutamai. A Millenniumi emlékmű körül kialakított speciális pályán a verseny a kishuszár vágta és a 60 versenyző település előfutamaival vette kezdetét.

Érd a 9. előfutamban volt érdekelt, ahol bár második lett Roven Revolver és lovasa Egri Árpád, nem jutottak el a vasárnapi középdöntőbe. 

A Nemzeti Vágta vasárnap is várja a látogatókat, érdemes kilátogatni, hiszen a Vágta Korzón is bemutatkozási lehetőséget kapott Érd. A mintegy tizennyolc négyzetméteres standon ezúttal a lovaglás és az érdi bor kapja a hangsúlyt, ugyanis a város kulturális intézményei mellett Simonpuszta és a pincesor van a fókuszban. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email