22_03_29_erdmost_nincskep

Közlekedést befolyásoló munkálatok a városközpontban

22_03_29_erdmost_nincskep

Közlekedést befolyásoló munkálatok a városközpontban

Mint beszámoltunk róla, szeptember 27-től burkolatbontással járó munkálatok kezdődtek Érd központi részén. Az elektromos földkábel telepítésére egy innovatív autóipari cégnek, az AVL Hungarynak van szüksége.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint László Ferenctől az érdi polgármesteri kabinet sajtófőnökétől megtudtuk, az AVL Hungarynak van szüksége egy nagy teljesítményű elektromos földkábelre, melynek fektetése burkolatbontással is jár és több ütemben zajlik.

Elsőként a Béke téri lakótelep és az üzletsorok közötti út és járda egy részét bontották fel. A sajtófőnök tájékoztatása szerint a következő ütem október 4-én indul, amikor a Budai úton, a bevásárlóközpontnál lévő körforgalomtól egészen a hipermarketig fektetik le a földkábelt.

Mint László Ferenc hangsúlyozta, a Városháza ragaszkodott ahhoz, hogy ne az aszfaltot, hanem elsősorban a járdák, parkolóhelyek burkolatát bontsa fel a kivitelező, hogy a lehető legkevésbé zavarják a közlekedőket.

Elmondta azt is, október 4-től már egy másik szakaszon, az Edit utca–Alsó utca–Karolina utca–Felső utca szakaszon is dolgoznak, hogy minél hamarabb befejezzék a munkálatokat, melyek az előzetes tervek szerint október 29-ig tartanak.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email