agaboga_210927

Tisztújítás az Ága-Bogánál

Tisztújító közgyűlést tartott az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete. Két tag kivételével újraválasztották a régi vezetőséget. Az egyesületet továbbra Bogatin Attila vezeti.

A közgyűlésen napirendre kerültek az idei esztendő programjai is, amelyek az érdi értékek – Érdikumok – köré szerveződtek. Kirándulásokat, tárlatvezetéseket rendeztek, és ezeket a jövőben is folytatni szeretnék. Az Ága-Boga tagcsaládjai részt vesznek majd a NOE családi napján is, amit idén ősszel Nyíregyházán tartanak.

– Szeretnénk egy közös főzéssel és ruhacsereberével egybekötött, beszélgetős délutánt a közösségi házunk kertjében. November közepén adománygyűjtést szervezünk egy-egy hipermarketben a rászoruló tagcsaládjainknak, majd december 4-én évzáró ünnepséget tartunk – sorolta programjaikat Bogatin Attila, aki kérdésünkre elmondta azt is: bár sokakat sújtott a covid, a tervezett programjaikat egytől egyig megvalósították.

A közgyűlésen köszöntöttek négy házaspárt, ők idén ünneplik (vagy ünnepelték) 35-ik, 30-ik, illetve 25-ik házassági évfordulójukat.

A rendezvényre ellátogatott Csőzik László polgármester is, aki elbeszélgetett a résztvevőkkel a nagycsaládosoknak fontos kérdésekről, a járdaépítéstől a közösségi ház fennmaradásáig.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email