22_03_29_erdmost_nincskep

Tisztújítás az Ága-Bogánál

22_03_29_erdmost_nincskep

Tisztújítás az Ága-Bogánál

Tisztújító közgyűlést tartott az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete. Két tag kivételével újraválasztották a régi vezetőséget. Az egyesületet továbbra Bogatin Attila vezeti.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A közgyűlésen napirendre kerültek az idei esztendő programjai is, amelyek az érdi értékek – Érdikumok – köré szerveződtek. Kirándulásokat, tárlatvezetéseket rendeztek, és ezeket a jövőben is folytatni szeretnék. Az Ága-Boga tagcsaládjai részt vesznek majd a NOE családi napján is, amit idén ősszel Nyíregyházán tartanak.

– Szeretnénk egy közös főzéssel és ruhacsereberével egybekötött, beszélgetős délutánt a közösségi házunk kertjében. November közepén adománygyűjtést szervezünk egy-egy hipermarketben a rászoruló tagcsaládjainknak, majd december 4-én évzáró ünnepséget tartunk – sorolta programjaikat Bogatin Attila, aki kérdésünkre elmondta azt is: bár sokakat sújtott a covid, a tervezett programjaikat egytől egyig megvalósították.

A közgyűlésen köszöntöttek négy házaspárt, ők idén ünneplik (vagy ünnepelték) 35-ik, 30-ik, illetve 25-ik házassági évfordulójukat.

A rendezvényre ellátogatott Csőzik László polgármester is, aki elbeszélgetett a résztvevőkkel a nagycsaládosoknak fontos kérdésekről, a járdaépítéstől a közösségi ház fennmaradásáig.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email