22_03_29_erdmost_nincskep

Kosárlabda: egykosaras meccsen múlt az érdiek sikere

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosárlabda: egykosaras meccsen múlt az érdiek sikere

Hazai pályán egy ponttal, 68–67-re kapott ki a Kandó FSC-től a Hepp Kupa első körében a Gia-Form VMG DSE, amely hétvégén elkezdi a bajnokságot is az NB II Közép A-csoportjában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A bajnoki rajt előtt még a Hepp Kupában kellett bizonyítania a jelentősen átalakult és az új szezonban már Gia-Form VMG DSE néven induló érdi kosárlabdacsapatnak, amelytől a nyáron négyen távoztak, de már öten érkeztek.

Valaczkay Gáborék a Hepp Kupa első fordulójában a szintén NB II-es Kandó FSC ellen szinte végig kiélezett küzdelmet folytattak, hiszen a vendégek az első negyedet mindössze két, a másodikat csak egy ponttal nyerték meg. A harmadik felvonásban ismét egy ponttal növelték az előnyüket, amely épp elegendő volt a győzelemhez, hiszen a záró negyedet csak három ponttal tudták megnyerni a hazaiak, akik így 68 – 67-es vereséget szenvedtek.

„Az akarattal küzdéssel nem volt gond, de tipikus idény eleji formát mutattunk a dobószázalék és eladott labdák tekintetében. Kezünkben volt a győzelem, de egy extra dobással nyert ellenfelünk. Még sok időre van szükségünk, hogy új játékosaink összeszokjanak. A hibáink mellett azért látni lehetett azokat a pozitív jelenségeket melyekből építkezhetünk a jövőben”

– értékelt Valaczkay Gábor, a Gia-Form VMG DSE vezetőedzője.

Az érdiek a bajnokságot október 1-jén, a TFSE vendégeként kezdik meg. Miháczi Ádámék első hazai bajnoki mérkőzésére október 10-én, vasárnap, 16 órától az ELTE-Fortis ellen kerül sor.

A csapatnál történt nyári változásokról itt írtunk, míg az együttes menetrendjéről ide kattintva olvashat!

Hepp Kupa, 1. forduló
Gia-Form VMG DSE–Kandó FSC 67–68 (11–13, 14–15, 23–24, 19–16)
A Gia-Form VMG DSE pontszerzői: Riskó 16/3, Naser 15/6, Szabó B. 10/3, Miháczi 10, Valaczkay 8/6, Nyitrai 4, Felházi, Tóth A. 2-2

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email