22_03_29_erdmost_nincskep

Új sorozatában az öregedésről és a halálról kérdez Fodor János

22_03_29_erdmost_nincskep

Új sorozatában az öregedésről és a halálról kérdez Fodor János

A halálról beszélgetni tabu. De Fodor János átlépi ezeket a korlátokat, és ismert embereket kérdez életük utolsó szakaszáról, az elmúláshoz való viszonyukról. Hogy miért pont ez érdekelte őt, erről beszélgettünk vele az Érd FM 101.3 reggeli műsorában, a Bundáskenyérben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tabudöntő sorozatot indított Fodor János. A Negyedik negyedben Fodor János olyan legendákkal beszélget az öregedésről és az elmúlásról, mint Vitray Tamás, Tordai Teri, Pogány Judit, Szinetár Miklós, Molnár Piroska vagy épp Jordán Tamás. A műsort péntekenként 19:15-től láthatják az Érd TV műsorán.

„Lassan, de én is fogyaszhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpg az időmet. Én is meg fogok halni. De nem a saját halálomra gondolok – ahogy szerintem senki sem –, hanem a másikéra. Ahogy megyünk előre az életben, szinte minden napra jut egy ismerős halálhíre.” – nyilatkozta az ismert műsorvezető, akitől azt is megkérdezték, hogy mit mondott, miről akar beszélni a műsorban?

Mivel hívta föl ezeket az embereket? Beszéljünk az öregedésről, az elmúlásról?

– Igen. A halálhoz való viszonyáról. A saját haláláról. Hogy készül-e rá. Mit gondol a túlvilágról, milyen lesz az utolsó pár hónapja, hisz-e Istenben, hogyan temetik majd el?

– Így, rögtön az első híváskor?

– Rögtön megmondtam, hogy mire vagyok kíváncsi, hogy nem életútinterjút akarok. És volt, aki nemet mondott. A megszólított 40-ből hárman-négyen mondtak nemet, a többiek meg azonnal azt mondták, hogy megtiszteltetés számukra.

A következő adást szeptember 24-én 19:15-től láthatják az Érd Tv-n. A vendég Sándor Pál lesz!

Hallgassa meg a beszélgetést! 


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email