22_03_29_erdmost_nincskep

Már csak háromszáz hely maradt

22_03_29_erdmost_nincskep

Már csak háromszáz hely maradt

Ezer helyből hétszáz már foglalt, háromszáz nyugdíjas azonban még igényelhet meghívót a szeptember 30-ai operettgálára: az Arénában mutatja be a Víg özvegyet a Fedák Sári színház. Aki szeretné megnézni, nem kell mást tennie, mint átvenni a meghívót a Művelődési Központban. A gála ingyenes.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Idősügyi Tanács szervezésében operettgálával ünnepli az idősek világnapját Érd városa: szeptember 30-án, csütörtökön, 15 órától ingyenesen nézhetik meg a szépkorúak a Víg özvegy című operettet az Érd Arénában, a Fedák Sári Színház előadásában.

Ezer érdi idős embert várnak a gálára. Az ingyenes belépésre jogosító meghívót a Szepes Gyula Művelődési Központban hétköznaponként 8-16 óra között vehetik át azok, akik bemutatják lakcímkártyájukat, a védettségi igazolványukat és a nyugdíjasigazolványukat – mondta tudósítónknak Czinderné Tassi Beáta rendezvényszervező. 

A nyugdíjasklubok, szociális otthonok, idősekkel foglalkozó intézmények, egyházközségek már megkapták a meghívókat, körülbelül háromszáz meghívó (azaz szabad hely) van még.

– Kérjük, hogy a védettségi igazolványt a gálára is hozzák magukkal a nyugdíjasok, ugyanis belépéskor a biztonsági szolgálat ellenőrizni fogja – hangsúlyozta Czinderné Tassi Beáta.

További információt a 06 23/365-490/114-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email