22_03_29_erdmost_nincskep

I. Érdi Nyárbúcsúztató Könyvmoly Fesztivál

22_03_29_erdmost_nincskep

I. Érdi Nyárbúcsúztató Könyvmoly Fesztivál

Szombaton a Bar coffeban rendezi meg az I. Érdi Nyárbúcsúztató Könyvmoly Fesztivált a tavaly megalakult Érdi Könyvklub. A színes programok mellett ezúttal vendége is lesz a találkozónak: Dr. Dobosi Beával, a svéd krimik fordítójával, Camilla Läckberg magyar hangjával beszélgethetnek az érdeklődők.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tavaly a pandémia első hulláma előtt alakult meg az Érdi Könyvklub, aminek az a célja, hogy közösséget teremtsen Érden a könyvmolyok számára, mert azt tapasztalták, nincsenek egyedül olvasás iránti rajongásukkal. A közösségnek Facebook csoportja is van, amihez bárki csatlakozhat. Ezt megtenni márcsak azért is érdemes, mert ott szokták megbeszélni azt is, melyik könyvet fogják legközelebb olvasni. A könyveket egyébként a Csuka Zoltán Városi Könyvtár biztosítja a klub tagjai részére – mondta el az Érd FM 101.3 reggeli műsorában Szalisznyó Edina, az Érdi Könyvklub alapítója. 

Edina imád olvasni, évente 70-80 könyvet olvas, de a rekordja 90 könyv is volt, amikor megszületett a kisfia. Azt reméli, hogy klubjukkal kedvet csinálnak másoknak is az olvasáshoz, hiszen számítógépünkön és okostelefonunkon keresztül nap mint nap bombáznak minket a különböző szövegek garmadái. Az alapító viszont azt vallja érdemes a Facebook-bejegyzések világában is kitartanunk a tartalmasabb olvasmányok mellett, mert a rendszeres könyvolvasásnak rengeteg pozitív hatása lehet.

A covid idején a könyvmolyok csak online tudtak találkozni, éppen ezért most egy nagyobb szabású rendezvénnyel szeretnének megjelenni az érdiek előtt, ezért szombaton 16 órától megrendezik az  I. Érdi Nyárbúcsúztató Könyvmoly Fesztivált. A programon kibeszélik mit olvastak legutóbb, de lesz könyv csere-bere és talk show is, ugyanis  Dr. Dobosi Beával, a svéd krimik fordítójával, Camilla Läckberg magyar hangjával beszélgethetnek az érdeklődők. A kicsikkel pedig Bölöni Réka bábművész játszik majd. 

Így a menetrend a következők szerint alakul:
16:00-17:00 kibeszélő
17:00-18:00 beszélgetés Dr. Dobosi Beával, a svéd krimik fordítójával, Camilla Läckberg magyar hangjával
18:15- 20:00 könyvcserebere, közben zenés 45 perc a legkisebb molyoknak Bölöni Réka vezetésével

Hallgassa meg a Bundáskenyérben elhangzott interjút Szalisznyó Edinával, az Érdi Könyvklub alapítójával!



 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email