22_03_29_erdmost_nincskep

Gyerekkel hajtott fordítva az autópályára a sofőr Érdnél

22_03_29_erdmost_nincskep

Gyerekkel hajtott fordítva az autópályára a sofőr Érdnél

Már eljárás is indult az ellen a nő ellen, aki egy gyerekkel a hátsó ülésen, az érdi kihajtónál, szemből hajtott fel az M6-os autópályára. Egy autós ugyan megpróbálta figyelmeztetni, de az asszony egyszerűen kikerülte őt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Percek alatt száguldott végig az interneten az a döbbenetes videó, amit ép ésszel szinte fel sem lehet fogni. A felvételt a Budapesti Autósok Közösségének egyik olvasója küldte be, a videót a fedélzeti kamerája vette fel:

EZEN AZ LÁTSZIK, AHOGYAN EGY KISGYEREKES ANYUKA, CSEMETÉJÉVEL A HÁTSÓ ÜLÉSEN EGYSZERŰEN SZEMBŐL FELHAJT AZ M6-OS ÉRDI KIHAJTÓJÁN AZ AUTÓPÁLYÁRA.

– 18-án reggel, a munkából hazafelé, az M6-os autópálya érdi kihajtójánál a kedves hölgy úgy döntött, hogy a kihajtónál szemből felhajt az autópályára – írta az olvasó. A sofőr hozátette, hogy megpróbálta jelezni az asszonynak, igencsak rossz helyen jár, mi több, még helyet is biztosított neki, hogy biztonsággal megfordulhasson, és gyorsan visszaszáguldhasson a helyes irányba. A nő azonban nem akarta érteni az egyértelmű jeleket, inkább pár másodperces tili-toli után fogta magát, és kikerülte autóstársát, és felszáguldott – szerencsére ekkor már a jó irányba – az autópályára:

– A JELZÉSEM ELLENÉRE IS MINDENÁRON FELHAJTOTT– mondta szomorúan a sofőr. Az eset szinte pillanatok alatt körbe ért az interneten, különösen az háborította fel a nézőket, hogy kiderült:

A HÁTSÓ ÜLÉSEN EGY KISGYEREK IS OTT KUPORGOTT.

 

 

A kommentelők percek alatt szétszedték a felelőtlen nőt, sokak szerint nem kizárt, hogy minden nap így „rövidíti le” az útját. A Bors egyik, neve elhallgatását kérő szakértője azonban azt mondja: vélhetően egy szarvashiba, és egy elnézett körforgalom lehajtó lehet a ludas.

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email