22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ezúttal kikapott Győrben az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ezúttal kikapott Győrben az Érdi VSE

1-0-s vereséget szenvedett az ETO Akadémia vendégeként az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának nyolcadik fordulójában. Limperger Zsolt együttesének bár a pontszerzésre is meg volt az esélye, de a hazaiak is nyerhettek volna nagyobb arányban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem volt könnyű dolga Limperger Zsoltnak, hiszen sérülés miatt a Rába-partiak ellen Kalmár Domonkosra, Kollega Krisztiánra, Szabó Richárdra és Németh Gábor Vincére sem számíthatott.

A mérkőzés eleinte kiegyenlített küzdelmet hozott, mindkét csapatnak volt néhány lehetősége, de a játékrész derekán egy jobboldali szöglet után a hazaiaktól Tony-Markos Kanalos volt eredményes (1-0). Ettől kezdve inkább a győriek játszottak bátrabban, akik többször veszélyeztették Kertész Ferenc kapuját, de a szünetig nem változott az állás.

A második félidőre már felénkült az érdiek támadójátéka, akik egyre többször vették célba Pálfi Donát kapuját, de az ETO is sokszor átjátszotta az érdi védelmet, kapufáig is jutott, de Kertész Ferenc bravúrjaira is szükség volt.

A hajrában viszont már egyértelműen az érdiek támadtak többet és az egyenlítéshez is közel álltak, de végül 1-0-a vereséget szenvedtek.

“Egy nagyon jó ellenféllel játszottunk, meg tudtuk szerezni a vezetést és utána is volt két-három nagy gólszerzési lehetőségünk, lehetett volna három-négy null is, ehelyett a végén benne volt az izgalom, hogy az Érd ki tud egyenlíteni, mert meg voltak a helyzetei, úgyhogy egy jó mérkőzésen megdolgoztunk a győzelemért”

– értékelt Király József, az ETO Akadémia vezetőedzője.

“Az első félidő abszolút az ETO-é volt. Bosszantó, hogy játékban fölénk nőttek, de helyzetük nem volt. Egy olyan szögletből rúgtak gólt, hogy három méterről passzolták be. Valójában null nullal kellett volna fordulnunk és akkor más a mérkőzés. Ennek ellenére próbálkoztunk, volt is lehetőségünk. Lehetett volna kettő null is, de a végén az egy pontot elhozhattuk volna, de annál több nem volt benne”

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE szeptember 26-án, 16 órától az SC Sopron ellen lép pályára az Ercsi úti Sporttelepen.

NB III, Nyugati csoport, 8. forduló
ETO Akadémia – Érdi VSE 1-0 (1-0)
Győr, 100 néző. V.: Sipos T. (Imrő, Molnár I.)
ETO: Pálfi – Szamosi (Ignácz, 81. p.), Vidnyánszky, Denilson (Vadász, a szünetben), Tamás K. – Tuboly (Katona Cs., 74. p.), Szabó T. – Sipőcz (Márton A., 86. p.), Múcska, Kanalos (Erdei M., 74. p.) – Farkas B.
Vezetőedző: Király József
Érdi VSE: Kertész F. – Fürjes, Gubacsi, Bozsoki, Csiszár, Varga T. – Révész, Pallagi, Kertész B. (Molnár D., a szünetben) – Gera D., Koós
Vezetőedző: Limperger Zsolt
Gól: Kanalos (22. perc)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email