22_03_29_erdmost_nincskep

Befőzőautomatákat kaptak karitatív szervezetek Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Befőzőautomatákat kaptak karitatív szervezetek Érden

Tartósítószermentes gyümölcslevek, lekvár, ivólé készítését szolgáló befőzőautomatát, illetve aszalógépet adományozott a Civil Összefogás Fórum és a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége érdi karitatív egyházi, illetve civil szervezeteknek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az átadásra az Érd-újvárosi katolikus plébánia közösségi házában került sor, szeptember 22-én délelőtt.

Heizler Norbert, a CÖF koordinátora elmondta: több mint kétszáz készüléket ajándékoztak az elmúlt években. Ezzel elősegítik a helyi alapanyagok feldolgozását, bevételi forráshoz juttathatják a megajándékozott szervezeteket (hiszen az elkészített finomságokat el lehet adni), emellett támogatják a helyi specialitások fennmaradását, továbbélését is. Heizler Norbert kérte, hogy a gép segítségével előállított házi finomságokat ne csak saját részre használják fel, hanem adjanak belőlük tovább a rászorulóknak is. 

Az adományozáson jelen volt Aradszki András országgyűlési képviselő, aki üdvözölte a kezdeményezést és hangsúlyozta a felajánlás karitatív voltát. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email