22_03_29_erdmost_nincskep

Profi box: egymás után kétszer vívtak döntetlent

Egymás után kétszer is döntetlent ért el egymás ellen az érdi profi ökölvívó, Krämer Péter és Görbics Gábor. A részletekről az érdi öklöző mesélt az Érd FM 101.3 Playoff című műsorának legutóbbi adásában.

Mint Krämer Péter az első tízmenetes mérkőzés kapcsán ismertette, eredetileg Tóth László ellen lépett volna szorítóba a középsúlyú magyar bajnoki övért, de sérülés miatt végül Görbics Gábor ellen húzott kesztyűt és tízmenetes csatában végül döntetlennel zártak, pedig Krämer érzése szerint megvolt neki a meccs, ezért a döntetlennel nem volt boldog.

A második mérkőzésről úgy fogalmazott, ellenfele készült balegyeneseire és ebből tudott kontrázni, de Krämer sok kombinációval tudta tisztán eltalálni Görbicset. Érzése szerint ekkor is csalódott az eredmény miatt, mert másodszor is úgy érezte, az ő kezét emelik a magasba.

A folytatással kapcsolatban Krämer elmondta, jelenleg egy külföldi mérkőzés szervezése zajlik, amit vélhetően Angliában rendeznek egy angol ellenféllel szemben.
 

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email