22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: öt korosztály is jégre lépett

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: öt korosztály is jégre lépett

A Kárpáti Farkasok U18-as, U14-es, U12-es, U10-es és U8-as korosztályai is jégre léptek a mögöttünk hagyott hétvégén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a Kárpáti Farkasok honlapján összegzi a hétvégét, az U18-as együttes a Budapest Jégkorong Akadémia vendégeként lépett pályára ötödik mérkőzésén. Fekecs Norbert együttese bár 2–0-ra megnyerte a nyitó harmadot, a második és harmadik húsz percben a hazaiak fordítottak és 7–3-ra megnyerték a mérkőzést.

“A tabellából kiindulva is tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés és erős ellenállásra számíthatunk. A meccs nagy részében az ellenfél irányította a játékot. Mindenki meglepetésére egy szerencsés ellentámadás következtében megszereztük a vezetést. Egy perce rá növelni tudtuk előnyünket egy szép egyéni akció után. Bár voltak szép akcióink, a mérkőzés nagy részében sajnos nem mi birtokoltuk a korongot. Sokat kell még fejlődnünk a korong nélküli játékunkban. A harmadik harmadban sikerült egy kicsit szépíteni az eredményen. Lépésről lépésre haladunk előre” – értékelt Fekecs Norbert, a Kárpáti Farkasok U18-as csapatának vezetőedzője.

U18 kvalifikáció
Budapest Jégkorong Akadémia–Kárpáti Farkasok 7–3 (0–2, 4–0, 3–1)
Gólok: Fingust 2, Kiss P., Sári, Molnár K., Tihanyi, Varga T., ill. Barna 2, Molnár B.

Az U14-eseknél a B-3-as csoport alapszakaszában a Farkasok Kiskőrösön léptek jégre, ahol a házigazda HC Kiskőrös Spartak 8–3-ra győzött.

“Kemény mérkőzésen vagyunk túl. A Kiskőrösnek nagyon ügyes játékosai vannak, ennek ellenére sokáig sikerült tartani magunkat. A mérkőzés vége fele viszont már látszott a fáradtság, sok hibát hagytunk az ellenfélnek. A fiatal feljátszó U12-es játékosokkal maximálisan elégedett vagyok, bátran és fájdalmat nem ismerve küzdöttek végig” – olvasható Hamvai Szilárd vezetőedző értékelése a karpatifarkasok.hu-n.

U14 B-3 alapszakasz
HC Kiskőrös Spartak-Kárpáti Farkasok 8–3 (2–0, 1–1, 5–2)
Gólok: Opauszki 4, Brestovac 2, Penava, Grausza, ill. Kotroczó 3

Az U12-esek a kék és a sárga bajnokságban is pályára léptek, az erősebb, kék bajnokságban az érdiek az Újpesti TE-t fogadták az Érdi Jégcsarnokban, míg a sárga bajnokságban érdekelt együttes a KASI USE-val vívott meg. Ebben – és az alsóbb – korosztályban még nem számolják az eredményt.

“A mérkőzés előtt sok korcsolyázást kértem a gyerekektől, illetve sok lövést az ellenfél kapujára. Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert óriási küzdést láttam tőlük a jégen, betartva a kért dolgokat. Mérkőzés előtt nem erre számítottam, de nagyon örülök, hogy olyan kis csapatunk van U12 A-ban, amelynek tagjai rácáfoltak a várakozásaimra. Gratulálok mindenkinek, ezt a mérkőzés után is elmondtam, de ma már új nap van, új mérkőzésre készülünk, méghozzá a Vasas ellen vasárnap, Érden!” – fogalmazott a kék bajnokságban szereplő együttes teljesítménye kapcsán Hegyi Ádám, a Kárpáti Farkasok szakmai vezetője, egyben az U12-esek vezetőedzője.

Az U10-esek és az U8-asok az Őszi Jégkorong Fesztiválon vettek részt a Vasas Jégcentrumban. Az U10-eseknél a Kárpáti Farkasok négy csapatot kis kiállított a különböző csoportokban és az Óriások Jégkorong SE-vel, a Jégoroszlánokkal, az UTE-vel, a Vasas SC-vel, a Győri NEMAK ETO HC-val, az OHA-val, a Szigeti Bikákkal és az Egerszegi Titánokkal csaptak össze, míg az U8-asoknál a Kárpáti Farkasok a Sportországi Cápák, az UTE, a Jegesmedvék, és az Ifjabb Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia csapatai ellen léptek jégre. A piros csoportban két érdi csapatnak is jelenése volt. A C2-es gárda a Vasas SC, a White Sharks, a Nyugati Eszkimók, valamint a Tatabányai Polipok együtteseivel találkozott. A másik érdi gárda pedig a Sportországi Cápák, az UTE, az FTC-Telekom és a DVTK Jegesmedvék ellen játszott.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email