22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi tűzoltó lett az első

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi tűzoltó lett az első

Székely Attila tűzoltó alezredes, az érdi katasztrófavédelmi kirendeltség osztályvezetőjét választották a legjobb hatósági szakembernek az idei Országos Tűzmegelőzési Vetélkedőn, a Pest megyei csapat pedig második helyen végzett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Lezárult az idei Országos Tűzmegelőzési Vetélkedő, amit a katasztrófavédelmi szervek hatósági feladatokat ellátó állományának szervezett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Hatósági Főigazgató-helyettesi Szervezete. Kétfős csapatokban mérték össze tudásukat a megyék és a főváros szakemberei. A  legeredményesebb csapatnak kijáró elismerést és serleget Hadú-Bihar megye kapta, a dobogó első fokáról egy ponttal lecsúszva Pest megye végzett másodikként, míg a fővárosi team harmadik lett – tájékoztatott Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

A versenybírák az egyéni eredményeket is elismerték. A legjobb hatósági szakembernek idén Székely Attila tűzoltó alezredes bizonyult az érdi katasztrófavédelmi kirendeltségről. Második helyezett a fővárosi katasztrófavédelmi hatósági osztályt képviselő Györkéné Kálmán Éva tűzoltó őrnagy lett, a harmadik helyen pedig Hegedűs Szabolcs tűzoltó őrnagy végzett, aki a siklósi katasztrófavédelmi kirendeltségről érkezett.

Az elismeréseket dr. Ördög Tamás tűzoltó alezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megelőzési és engedélyezési szolgálatvezetője adta át a legjobbaknak. 

 

 

 

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Városgazda munkatársai és a helyi tűzoltók megállás nélkül dolgoznak, hogy a lakosság

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email