hangszert_a_kezbe

Úraindul a Hangszert a kézbe

Másfél év szünet után újraindul a Hangszert a kézbe könnyűzenei programsorozat. A pandémia miatti leállást követően szeptember 9-én, Martonvásáron nyitja meg kapuit az interaktív kiállítás.

A 2017-ben indult Hangszert a kézbe célja, hogy a fiatalok előtt megnyissa a hangszeres zenélés kipróbálásának a lehetőségét, és minél többeket vegyen rá a rendszeres muzsikálásra, a zenetanulásra. A programsorozat eddigi 42 állomásán közel 100 ezren próbálták ki a kiállított hangszereket. A pandémia miatti másfél éves kényszerszünet után 2021 őszén újraindul a Hangszert a kézbe sorozat.

A pandémia miatti leállást követően szeptember 9-én, Martonvásáron nyitja meg kapuit az interaktív kiállítás.

Helyszín: Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ (Martonvásár, Emlékezés tere 2.)

Időpont: 2021. szeptember 9. (csütörtök) 10.30 óra

A kiállítást megnyitja Szabó Tibor, Martonvásár polgármestere

Köszöntőt mondanak: Dr. Bocsi Andrea, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ igazgatója és Cselőtei László, az NKA Hangfoglaló Program Kollégiumának vezetője A megnyitót követően a vendégek megtekinthetik azt a hét szekcióban kézbe vehető, több mint száznegyven hangszert, amelyeket a rendezvénysorozat látogatói is kipróbálhatnak.

További cikkeink

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi kivonatát - igaz, az sem túl gyakori, hogy a pici egy

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email