22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: lejátszotta első meccsét a Kárpáti Farkasok U18

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: lejátszotta első meccsét a Kárpáti Farkasok U18

Az új, 2021/22-es idényben már az U16-os és U18-as korosztályokban is indított csapatot a Kárpáti Farkasok jégkorongegyesület. Fekecs Norbert U18-as gárdája súlyos, 15–1-es vereséget szenvedett az egyik legjobb utánpótlásműhelynek számító Újpesti Jégkorong Akadémiától.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Fekecs Norbert a mérkőzést megelőzően a klub honlapjának elmondta, a bajnokságban mérkőzésről mérkőzésre szeretnének fejlődni és kihozni a játékosokból a legjobb teljesítményt, így szépen lassan közelebb kerülhetnek a nagyobb csapatokhoz.

Az edző értékelése szerint jelenleg a tízcsapatos bajnokság középmezőnyéhez sorolható a Kárpáti Farkasok, de természetesen szeretnének minél előrébb végezni. Formálódó együttesről van szó, a jégkorongozók különböző helyekről érkeztek Érdre és korábban nem játszottak együtt. Tizennégy-tizenöt U18-as korosztályhoz tartozó játékos tagja a keretnek, így szükség van a fiatalabbakra, az U16-osokra is. Az első meccsen, Újpesten nyolc U18-as és hét U16-os Kárpáti Farkas lépett pályára.

Mint a vezetőedző részletezte, az a fontos, hogy a játékosok a védőharmadban felvegyék a pozíciót és ne engedjék az ellenfelet a kapu elé, korongvesztéskor pedig helyezzenek nyomást a riválisra.

A Kárpáti Farkasok honlapja megjegyzi, az idei szezonban hét csapat kvalifikálhatja magát az osztrák bajnokságba is, erre pedig a Kárpáti Farkasok esetében is reális esély kínálkozik: jó játékkal, kis szerencsével elérhető lehet a külföldi pontvadászat is.

Az Újpesti Jégkorong Akadémia elleni találkozón az érdiek egyetlen gólját 5–0 után, a második harmad közepén Barna Olivér szerezte.

U18, 1. forduló
Újpesti Jégkorong Akadémia–Kárpáti Farkasok 15–1 (4–0, 4–1, 7–0)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email