22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ez történt hétvégén a környék csapataival

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: ez történt hétvégén a környék csapataival

Őrült meccset nyert az Érdi VSE, elvesztette veretlenségét az SZLK, simán nyerte a térségi rangadót a Diósd, míg a Dunafüred 4–1-es előnyről csak egy pontot szerzett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Merkantil Bank Liga NB II-ben válogatott szünet van, ezért a Budaörs nem lépett pályára a mögöttünk hagyott hétvégén, így Márkus Tibor együttese egy győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel a 15. helyről várja a szeptember 12-én, 16 órakor kezdődő III. kerületi TVE elleni idegenbeli folytatást.

NB III, Nyugati csoport, 6. forduló
Gyirmót FC Győr II–Érdi VSE 3–4 (2–4)
Gól: Szegi (8. perc), Mayer Á. (16. p.), Wágenhoffer (47. p.), ill. Bozsoki (15. p.), Koós (19., 29. p. – az elsőt 11-esből), Németh G. V. (39. p.)

Az Érdi VSE a Mosonmagyaróvár elleni hazai pofon után a Gyirmót FC Győr II vendégeként ugyan korán hátrányba került, de ugyanilyen hamar egyenlített is. Koós Gáborékat az sem törte meg, hogy a Rába-partiak másodszor is vezettek, hiszen a középpályás duplájával az érdiek fordítottak és Németh Gábor Vince szabadrúgásgóljával már 4–2-es előnnyel fordultak. A második félidő elején bár gyorsan zárkózott a házigazda, az érdiek előnyüket megtartva 4–3-ra nyertek.

Az Érdi VSE legközelebb szeptember 12-én, 16 órától lép pályára, amikor a Kelen SC-t fogadja az Ercsi úton.

Pest megyei II. osztály, Déli csoport, 4. forduló
Százhalombattai LK–Halásztelki FC 1–2 (1–1)
Gól: Petrovics Á. (37. perc), ill. Csábi (30. p.), Váczi D. (86. p.)

A Pest megyei első osztályból kieső, a nyáron edzőt váltó és az új szezonban Lőrincz Emil vezetőedzősködésével két győzelemmel és egy döntetlennel álló Százhalombattai LK a negyedik fordulóban a szintén kiválóan kezdő Halásztelket látta vendégül, amely fél óra után a vezetést is megszerezte. A szünet előtt bár Petrovics Ákos révén egyenlített az SZLK, a mérkőzés hajrájában Váczi Dániel révén begyűjtötte a három pontot a Halásztelek (1–2).

A Százhalombatta az ötödik fordulóban a Bugyi SE vendégeként lép pályára szeptember 12-én, 16 órakor.

Pest megyei III. osztály, Nyugati csoport, 4. forduló
Diósdi TC–Törökbálint 3–0 (1–0)
Gól: Krasznay (36. perc), Kramár (73. p.), Hankó (93. p.)
Pátyi SE–Tárnok KSK 3–2 (1–1)
Gól: Horváth D. (15. perc), Budovinszky (49. p.), Győrik (61. p.), ill. Tóth Tamás (14. p.), Ruzsinszki (90. p.)

Térségi rangadót rendeztek a Pest megyei harmadosztály nyugati csoportjában, ahol a százszázalékos Diósdi TC házigazdaként nem hibázott a Törökbálint ellen, hiszen Polákovics Attila együttese Krasznay Sándor, Kramár Dániel és Hankó Kristóf góljaival nyert 3–0-ra. A csoport másik meccsén a Tárnok bár vezetett a Páty vendégeként, a házigazda gyorsan válaszolt és végül 3–2-re nyert.

Az ötödik fordulóban a Tárnok az Inárcsot fogadja szeptember 11-én, 16 órakor. A Diósd 12-én, 16 órától Szigetszentmiklóson vendégeskedik, míg a Törökbálint Taksony II elleni találkozóját csak szeptember 28-án, 19 órától tartják meg.

Pest megyei IV. osztály, Délnyugati csoport, 2. forduló
Dunafüred-Százhalombatta–Kiskunlacháza 4–4 (1–0)
Gól: Reizinger (3. perc), Sárközi (22. p.), Szűcs J. (48., 80. p.), ill. Csurán (60. p.), Marik (82. p.), Gózon (86., 88. p.)

A Pest megyei negyedosztály délnyugati csoportjában az első meccsét megnyerő Sóskúti SBKE szabadnaposként nem lépett pályára, míg a Dunafüred-Százhalombattai hazai környezetben a 80. percben még 4–1-re vezetett a Kiskunlacháza ellen, de a vendégek nagy hajrával 4–4-es döntetlenre mentették a találkozót.

A harmadik fordulóban a Dunafüred-Százhalombatta lesz a szabadnapos, míg a Sóskút szeptember 11-én, 16 órakor Szigetszentmártonban vendégeskedik.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email