22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Saját magunkkal kell megküzdenünk”

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Saját magunkkal kell megküzdenünk”

A Gyirmót FC Győr II vendégeként lép pályára szeptember 4-én, 11 órától az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 6. fordulójában. Limperger Zsoltékra nem vár könnyű feladat, hiszen a Rába-partiak három győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel rajtoltak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétközben négygólos hazai vereséggel tört meg az Érdi VSE veretlensége az NB III Nyugati csoportjának új idényében, amikor a listavezető Mosonmagyaróvár győzött az Ercsi úton.

Kertész Ferencéknek nem volt sok idejük rágódni a történteken, hiszen néhány nappal később már újabb kemény meccs vár rájuk. A harmadosztályban idén újra induló Gyirmót FC Győr II egyelőre remekül kezdte az idényt, hiszen 3–1-es andráshidai sikere után Kaposvárról 1–1-gyel távozott, a bajnokaspiráns BVSC is csak 4–3-ra verte a Szőnyi úton, de a Nagykanizsát otthon, a Mol Fehérvár II-t pedig idegenben győzte le 3–1-re.

Polyák Gábor együttese igazán gólgazdag mérkőzéseket játszik, hiszen csak az éllovas Mosonmagyaróvár lőtt ugyancsak tizenhárom gólt öt meccsen, de a Gyirmót II ezalatt nyolcszor is kapitulált.

Az Érdi VSE-nél a Mosonmagyaróvár ellen Kollega Krisztián és Szabó Richárd is visszatért sérüléséből, de mint ahogy a mérkőzés után a vezetőedző is fogalmazott, mindkét játékoson még érezhető volt, hogy nincsenek százszázalékos állapotban.

Második csapat lévén, a Gyirmót FC Győr II-nél nagy kérdés, hányan játszanak vissza az élvonalbeli csapatból, hiszen az NB I-ben válogatott szünet van és nem rendeznek fordulót.

„Biztos, hogy lesz visszajátszó, csak az a kérdés, mennyi, de nekünk valójában saját magunkkal kell megküzdenünk, hogy ne ajándékozzunk három pontokat, mint szerdán. Elsősorban az lehet a cél, hogy sokkal fegyelmezettebbek legyünk védekezésben és bízom benne, hogy két sérülésből visszatért támadónk jobb állapotban lesz. Még egyszer mondom, az elsődleges, hogy hátul legyen meg az a fegyelem, ami egyébként a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzés kivételével minden bajnokinkon megvolt”

– fogalmazott Limperger Zsolt az erdivse.hu-nak.

A szeptember 4-én, 11 órakor kezdődő Gyirmót FC Győr II–Érdi VSE mérkőzést Takács Ryan Lee vezeti, segítői Domján Dávid és Nagy Barnabás lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 6. forduló
09.04., 11.00:
Gyirmót FC Győr II–Érdi VSE

Felnőtt NB III-as együttes mellett az Érdi VSE női  csapata első tétmérkőzését vívja az új idényben, hiszen Molnár László együttese szeptember ötödikén a Gödi SE vendégeként lép pályára a Pest Megyei Kupa első körében.

Női Pest Megyei Kupa, 1. forduló
09.05., 15.00:
Gödi SE–Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email