22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi csodák a Szepesben

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi csodák a Szepesben

Sebők Ferenc természetfotóiból nyílt kiállítás a Szepes Gyula Művelődési Központ folyosógalériáján Érdi csodák címmel, szeptember 2-án. A tárlaton 29 kép tekinthető meg, melyek egy kivételével Érden készültek. A DUNA-ART Fotóklub tagjának képei a hónap végéig láthatóak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szeptember végéig tekinthetők meg a Szepes Gyula Művelődési Központ folyosógalériáján Sebők Ferenc természetfotói. Az amatőr természetfotós az elmúlt másfél év képeiből válogatott össze egy híján harmincat. A képek egy részén madarak illetve tavaszi és nyári virágok láthatók,  több mint fele pedig pillangót ábrázol.

„Érden megtalálható fajokat ábrázoló képeket válogattam össze, és a fotók – egy kivételével – a városban készültek. Van ugyanis egy szürke gém, amit Százhalombattán sikerült megörökíteni. Egyébként 90 százalékban védett fajokról van szó.”

A DUNA-ART Fotóklub tagja elmondta, hogy tudja, hogy melyik fajt, hol lehet leginkább megtalálni, és igyekszik minden évben ugyanazokat a területeket felkeresni, hogy az ismert fajokat újra megörökíthesse, bár ez nem mindig sikerül. Emellett keresi az új területeket is, és igyekszik bebarangolni Érdet és környékét.

„Nagyon szeretem a természetet fotózni, évente 150-200 napot biztos, hogy kint vagyok a természetben. Elindulok, és ha nem fotózok egyet sem, mert éppen  nem jön szembe egyetlen téma sem, akkor sincs baj, legalább sétáltam egy jót és kint voltam a szabadban, a friss levegőn.”

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email