22_03_29_erdmost_nincskep

Szombaton Live Street Art

22_03_29_erdmost_nincskep

Szombaton Live Street Art

Szombaton rendezik meg Érden a Live Street Art-ot, melynek során tíz grafitti művész készíti el alkotását, miközben színes programok zajlanak. Az Érd Fm 101.3 Bundáskenyér című műsorában Barakonyi-Tóth Viktóriával, a Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatóhelyettesével beszélgettek munkatársaink.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Barakonyi-Tóth Viktória elmondta, hogy délelőtt még csak az előkészületek zajlanak, 13 órától kezdődnek a programok és maga a festés is. Az alkotások egy verseny keretein belül készülnek el, és fél 7-kor az eredményhirdetéskor derül ki, hogy ki lesz az idei Street Art nyertese. Idén a járvány okozta elszigeteltség ihlette a tematikát, a versenyzőknek az „Izoláció vs. közösség” témakörében kell elkészíteniük alkotásaikat.

Miközben a versenyzők dolgoznak, a háttérben számos kísérőprogram zajlik majd, többek között extrém sportbemutatók és interaktív kézműves workshop várja kilátogatókat. Este 7 órától pedig a Rapcirkusz szórakoztatja majd a közönséget.

Fontos tudni, hogy a rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható, amit a zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó jogszabály indokol. Emiatt a szervezőknek le kell zárniuk a főteret és három beléptetési pontot alakítanak ki. A 18 év alattiak felnőtt kísérővel részt vehetnek a rendezvényen, de a kísérőnek rendelkeznie kell az okmánnyal.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email