22_03_29_erdmost_nincskep

Ökölvívás: egri pofonpartival kezdődik a hangolódás az ob-ra

22_03_29_erdmost_nincskep

Ökölvívás: egri pofonpartival kezdődik a hangolódás az ob-ra

Hosszú versenymentes időszak után hétvégén újra szorítóba lépnek az Érdi Box Klub ökölvívói, akik az egri pofonpartin már a szeptember végén rendezendő ifjúsági országos bajnokságra is készülnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Az edzések egész nyáron zajlottak, úgyhogy nem álltak meg a srácok, viszont az ifjúsági országos bajnokságot előrébb hozták és az október-novemberi rendezés helyett az október közepén rendezendő kontinentális verseny miatt előrehozták a magyar bajnokságot, amely így válogatóverseny lesz az Európa-bajnokságra”

– kezdett bele az Érdi Box Klub vezetőedzője, Dobrádi Zsolt, aki lapunknak elmondta, az ob előtt az egri pofonparti mellett a Budapest Bajnokságon is kesztyűt húznak az érdiek.

„Ez nekünk szerencsére egy úgymond szokásos nyári formában tartó időszak volt”

– tette hozzá a vezetőedző.

Az ÉBK két öklözője, a 75 kilóban induló másodéves ifi, Szigetvári Bendegúz és az elsőéves 67 kilogrammos mezőnyben induló Sipos Richárd között nincs sok súlybeli különbség, amelynek köszönhetően edzésen színvonalas edzőpartnerrel készülhetnek az öklözők. Dobrádi Zsolt hozzátette, az egyesületben ott van még kesztyűpartnernek a két szintén hasonló súlyú Dragonya Dávid és Pócza Milos is, akik ellen szintén értékes tapasztalatokat szerezhetett Szigetvári és Sipos.

Mint a vezetőedző megemlítette, az is előfordult, hogy a 60 kilogrammos női ökölvívó, Bicskei Doroti is kesztyűzött a fiúkkal.

„Most az a cél, hogy kicsit visszakerüljenek a srácok a vérkeringésbe és  újra megérezzék, milyen más környezetben belépni a szorítóba”

– emelte ki Dobrádi Zsolt, megjegyezve, bár az edzőtermi kereteken belül jó formát mutattak a sportolók, de az egri pofonparti sokkal jobb visszacsatolást fog adni erről.

Az egri pofonpartin az Érdi Box Klub ifjúsági versenyzői közül Bicskei Doroti 60 kilóban, Sipos Richárd a 67 kilósoknál, Szigetvári Bendegúz pedig 75 kilóban lép a szorítóba.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email