22_03_29_erdmost_nincskep

A Szikra nyerte a jótékonysági szavazást!

22_03_29_erdmost_nincskep

A Szikra nyerte a jótékonysági szavazást!

Már hatodik alkalommal rendezte meg nagyszabású jótékonysági koncertjét az MVM, amely a jegyeladásból befolyt teljes összeget ezúttal is jótékony célra ajánlotta fel. A jelölt szervezetek között volt a Szikra Tehetséggondozó Egyesület is, amely megnyerte a jótékonysági szavazást és 3.886.500 Ft-ot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Szikra Tehetséggondozó Egyesület célja az atipikus, kiemelten tehetséges, autista gyerekek tehetséggondozása, fejlesztése. Egyediségük abban áll, hogy az autizmust nem fogyatékosságnak fogják fel, hanem lehetőségnek. Az autista gyerekeknek nem csupán a lemaradásaikat, hanem erősségeiket, különleges képességeiket is fejlesztik. A Szikra szerint a legjobb az,ha az autisták megtanulják, hogyan használhatják ki az egyediségüket, megtalálva ezzel helyüket a világban. Emellett az egyesület elhivatottan küzd a szegregáció ellen, az esélyegyenlőséget hirdetik és kiállnak minden meghurcolt, bántalmazott gyermekért, családért, akiket a “másságuk” miatt érnek atrocitások.

Az MVM Zenergia jótékonysági koncertjén befolyt összeget – 3.886.500 Ft – a Szikra a gyerekek fejlesztésére és különböző eszközökre fordítják majd.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email