22_03_29_erdmost_nincskep

Paralimpia: Krajnyák tőrben a negyeddöntőig jutott

22_03_29_erdmost_nincskep

Paralimpia: Krajnyák tőrben a negyeddöntőig jutott

A legjobb nyolc között ért véget a női tőrözők egyéni küzdelme az UTE érdi kerekesszékes vívója, Krajnyák Zsuzsanna számára, aki veretlenül megvívott csoportkör után honfitársától, Hajmási Évától szenvedett vereséget a negyeddöntőben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Krajnyák Zsuzsanna a tőrözők egyéni küzdelmeiben a 2-es csoportot kiválóan kezdte, hiszen a japán Mieko Matsumotót 5:3-ra, az ukrán Natalija Mandrykot 5:0-ra, a hongkongi Yu Yee Chuit 5:2-re, a nagy rivális olasz Andrea Mogost 5:4-re, a georgiai Gvantsa Zadischvilit pedig 5:3-ra múlta felül.

Krajnyáknak – és a magyar küldöttségnek – azonban nem kedvezett as sorsolás, hiszen a negyeddöntőben épp honfitársával, Hajmási Évával csapott össze, akitől 15:4-es vereséget szenvedett és a legjobb nyolc között búcsúzott.

Hajmási az elődöntőben kikapott az ukrán Natalija Morkvicstól, majd a bronzmeccsen kiélezett meccsen a kínai Jing Rongtól is 15:14-re, így ötödik helyen végzett.

A paralimpia a két érdi kerekesszékes vívó, Krajnyák Zsuzsanna számára a női tőrözők csapatversenyével zárul augusztus 29-én, amikor a Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Madarászné dr. Mező Boglárka összeállítású magyar válogatott az első fordulóban Georgiával, aztán Kínával, majd az orosz csapattal méri össze erejét.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email