szikra_kep

Szavazzon a Szikrára!

Még augusztus 28-ig lehet szavazni a Szikra Tehetséggondozó Egyesületre az MVM Zenergia jótékonysági koncertjének bevételéért a szolgáltató honlapján.

Augusztus 28-án, szombaton 20 órától a Bazilika előtt, a Szent István téren tartják meg az MVM ZENERGIA szabadtéri koncertet, melynek bevételét az a civil szervezet kapja, amelyre a legtöbben szavaznak a www.mvmzenergia.hu/#szavazas oldalon.

Már hatodik alkalommal rendezi meg nagyszabású jótékonysági koncertjét az MVM, amely a jegyeladásból befolyt teljes összeget ezúttal is jótékony célra ajánlja fel.

Abba viszont mindenkinek van beleszólása, melyik szervezet kapja a támogatást, hiszen három civil szervezet közül lehet valamelyikre szavazni a www.mvmzenergia.hu/#szavazas oldalon.

A jelölt szervezetek között van a Szikra Tehetséggondozó Egyesület is, amely augusztus 28-ig folyamatosan várja a szavazatokat.

Az MVM Zenergia szavazása ide kattintva érhető el!

További cikkeink

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi kivonatát - igaz, az sem túl gyakori, hogy a pici egy

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email