22_03_29_erdmost_nincskep

10 éves álom vált valóra: új óvoda nyílik Tárnokon

22_03_29_erdmost_nincskep

10 éves álom vált valóra: új óvoda nyílik Tárnokon

Szeptember 1-jén nyílik meg az új négycsoportos óvoda Tárnokon, amely már az év elején elkészült, de a hivatalos átadást még csak most tartották. Lukács László polgármester az Érd FM 101.3-nak elmondta, hogy sokadik alkalommal pályázták meg az új óvoda építését, tíz éves álom válik valóra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Korábban három csoportos volt a tárnoki óvoda, így egy csoporttal bővül az intézmény, amely a bölcsődével közös udvaron található. A város 10 százalékos önrészt vállat a 460 millió forintos állami támogatásból. Az intézmény közel 100 gyermek befogadására alkalmas és teljesen megtelt. A városvezető azt mondta, igyekeznek idomulni a tárnokiak igényeihez. 

Ugyanitt épül még az óvodát és bölcsődét összekötő folyosó, hogy a melegítőkonyhát mindkét intézmény használhassa.

Az ünnepségen részt vett Aradszki András országgyűlési képviselő, aki köszöntőjében hangsúlyozta, hogy ilyen és ehhez hasonló eredmények születhetnek akkor, ha egy fideszes országgyűlési képviselő és egy ellenzéki polgármester kapcsolata ilyen harmonikus. Lukács László is megköszönte a gyümölcsöző együttműködést, amelynek kedvezményezettjei a tárnoki kisgyermekek.

Hallgassa meg interjúnkat Lukács László polgármesterrel!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email