22_03_29_erdmost_nincskep

„Ugyanolyanok vagyunk, mint más családok!”

22_03_29_erdmost_nincskep

„Ugyanolyanok vagyunk, mint más családok!”

Szent István Napján, a Magyar Államalapítás ünnepén adták át Érden a városi kitüntetéseket a Magyar Földrajzi Múzeum kertjében. Az Érd Családja Díjat idén Hamar József és Gabriella családja nyerte el. A családfővel beszélgettünk az Érd FM 101.3 reggeli műsorában, a Bundáskenyérben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Meglepte a Hamar családot, hogy ők lettek az év érdi családja, az édesapa, Hamar József, az Érd FM 101.3 reggeli műsorában, a Bundáskenyérben azt mondta, hogy sok családot ismernek, akik megérdemelték volna ezt a címet, ettől függetlenül nagyon örültek az elismerésnek. 

József tájépítész, a Lechner Tudásközpontban és elődjeinél dolgozik évtizedek óta. Gabriella matematikusként végzett. A gyermekeik felnevelését követően matematika tanári végzettséget szerzett, és azóta már egy kisebb generációt terelgetett a matematikai gondolkodás útján.

Családjuk és munkájuk mellett a közösségi életben is igen sokat tevékenykednek. Az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete alapító tagjai. József évtizeden keresztül volt az elnökség tagja. Részt vett az Érdi Hungarikum Klub alapításában is.

Hallgassa meg a beszélgetést!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email