22_03_29_erdmost_nincskep

Három világbajnokságot rendeznek Érden!

22_03_29_erdmost_nincskep

Három világbajnokságot rendeznek Érden!

A következő hetekben az Érdi Jégcsarnok is házigazdája lesz a VI. Jégkorong Gyerek Világbajnokságnak, ahol az U9-es, az U10-es és az U12-es korosztályok mérik össze tudásukat több hétvégén keresztül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Kárpáti Farkasok honlapján azt írja, az Érdi Jégcsarnok látja vendégül a VI. Jégkorong Gyermek Világbajnokság résztvevőit.

Az U12-es korosztály küzdelmeit augusztus 28-án és 29-én rendezik két négyes csoportban nyolc csapattal. Az A-csoportban Csehország, Kanada, Oroszország és Svájc, a B-ben a házigazda magyarok mellett az Egyesült Államok, Finnország és Svédország legjobbjai vesznek részt.

A csoportmérkőzéseket augusztus 28-án, a helyosztókat 29-én rendezik.

Ezt követően szeptember 4-én már három ötös csoportban tartják meg az U9-es korosztály világbajnokságát, ahol a mieink a finnekkel, a németekkel, a dánokkal és a lettekkel küzdenek meg, a B-ben a svéd, az amerikai, az orosz, a szlovák és a fehérorosz, a C-ben pedig a norvég, a kazah, a kanadai, a svájci és a cseh nemzeti együttes lép jégre.

Egy nappal később, szeptember 5-én pedig az U10-esek világbajnokságát tartják, ahol a csoportbeosztás megegyezik az U9-esekével.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email