22_03_29_erdmost_nincskep

Élőben alkotnak

22_03_29_erdmost_nincskep

Élőben alkotnak

Szeptember 4-én rendezik meg a Live Street Artot Érden, amikor a város főterén tíz graffitiművész a nagyérdemű szeme láttára készíti el alkotását, az eseményt pedig kiváló koncertekkel színesítik a szervezők.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Wolf Katalin, a szervező Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatója az idei eseménnyel kapcsolatban kiemelte, noha az ingyenes, beléptetős rendszert vezetnek be, hiszen az érvényben lévő korlátozások miatt a Live Street Arton csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni.

Az érdeklődők a színes alkotások mellett színes programok között is válogathatnak.

„A rendezvény fő fellépője a Rapcirkusz produkció lesz, ami egy nagy all star koncert a magyar hiphopélet legjobbjaiból. Ízelítőként: jön a Hősök, a Punnany MC-k, Busa Pista, Kemon, és még sokan mások. Lesznek extrémsport-bemutatók, interaktív kézműves foglalkozások, megint lehet majd stencillel szatyrot, táskát fújni, de természetesen a rendezvény legfontosabb része az élő alkotás. A pályázat már zajlik, érkeznek a pályaművek, jól állunk” – mondta Wolf Katalin.

A Live Street Arton résztvevő alkotóknak pályázniuk kell terveikkel, közülük tízen valósíthatják majd meg élőben graffitijeiket.

Arra a kérdésre, mi lesz az elkészült művekkel, Wolf Katalin még nem tudott konkrét választ adni, de azt mondta, helyet keresnek nekik. Addig is majd a Művelődési Ház Béke tér felőli kerítésénél állítják ki az alkotásokat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email