22_03_29_erdmost_nincskep

„A közösséghez való tartozásunkat ezáltal is megéljük”

22_03_29_erdmost_nincskep

„A közösséghez való tartozásunkat ezáltal is megéljük”

Már 10 órától gazdag programokkal várja az érdeklődőket a Szepes Gyula Művelődési Központ által szervezett augusztus 20-i városi ünnepség, ahol egy címet és nyolc díjat adnak át és kihirdetik a Virágzó Érdi Porta pályázat eredményeit is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Dr. Konkoly Zita, Érd Megyei Jogú Város jegyzője az Érd Tv-nek az augusztus 20-i ünnepség kapcsán hangsúlyozta, „nagyon fontos, hogy a közösséghez való tartozásunkat ezáltal is megéljük. Egy ilyen ünnepség kiválóan alkalmas erre”.

Dr. Csőzik László Érd polgármestere és Dr. Aradszki András, a térség országgyűlési képviselőjének ünnepi beszéde után szentelnek és áldanak kenyeret, majd a Für Elise Kávéház, a Pataki Cukrászda és az Érdi Kamarazenekar közreműködésével töltik ki a díjátadó előtti szünetet.

Idén ezúttal egy címet és nyolc díjat adnak át, melyekhez pénzjutalom és tárgyi ajándék is jár – tudtuk meg Érd jegyzőjétől.

„Nagyon fontos a város életében kiemelkedő tevékenységet, szakmai munkát végzők elismerésére sor kerüljön, hiszen ezáltal tudjuk kifejezni, mennyire fontos számunkra, ha valaki valamilyen szakterületen kiemelkedően megnyilvánul”

– húzta alá Dr. Konkoly Zita, aki elmondta azt is, módosították a rendeletet, melynek értelmében a jövőben a közgyűlés helyett a nagy városi ünnepségeken (március 15., augusztus 20., október 23.) adják át a városi elismeréseket.

Idén az Érd Város Díszpolgára Kitüntető Címet, az Érdi Tudományos Díjat, a Csuka Zoltán Díjat, az Érdi Művészeti Díjat, az Érd Közneveléséért Díjat, az Érd Egészségügyéért Díjat, az Érdi Közszolgálati Díjat, az Év Családja Díjat, az Érdi Sport Díjat is átadják, majd kihirdetik a Virágzó Érdi Porta pályzat eredményeit is.

Ezzel kapcsolatban Dr. Konkoly Zita elmondta, idén csak tizenegyen pályáztak, közülük érdemlik ki hárman a Bőtermő Érdi Konyhakert, a Legszebb Érdi Utcafront és a Legszebb Érdi Erkély, Terasz díjakat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email