22_03_29_erdmost_nincskep

Szálloda és étterem nyílik Simonpusztán

22_03_29_erdmost_nincskep

Szálloda és étterem nyílik Simonpusztán

A tervek szerint még az ősszel átadják az új éttermet és szállodát az Érdhez tartozó Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ területén, amelyet idén nyáron építettek. A simonpusztai lovaskultúra központ célja, hogy fontos szerepe legyen Érd kulturális életében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorának a vendége volt Mészáros Baranka, a  Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ projekt managere, aki bemutatta a lovasközpontot és a Szent István-napi programról is beszélt. 

Elmondta, hogy a lovaspark területén, mint a nyugalom és a kikapcsolódás aktív szigetén öt kültéri, négy évszakos lovagló pálya, kettő fedeles lovarda egy körkarám, jártatógép és egy az országban egyedülálló vágta/galopp pálya áll a lovas sportok szerelmeseinek rendelkezésére. A gyönyörű természet adta területen körbevezető árnyas sétányról, úgynevezett „Simonpuszta körről” érhetők el a további kikapcsolódási lehetőségek, mint a gyermekjátszótér, a két salakos talajú teniszpálya, a 25 x 15 m-es, strandmedence, valamint a strandröplabda pálya. 

„Célul tűztük ki, hogy a következő években minél több gyermekkel, felnőttel ismertessünk meg a lovak szeretetét, az érzést, mely a lovaglás és a lóval való foglalkozás jelent. Mindenkinek joga van megismerni, megérezni azt a pozitív energiát, nyugalmat, melyet csak egy ló képes adni a vele együtt töltött idő alatt.”

Mészáros Baranka a legutóbbi nagy fejlesztésekről is mesélt, elmondta, hogy hamarosan megnyílik a húsz szobás, három csillagos Hope Horse Hotel és a kiváló szakácsokkal működő Bivaly Csárda. Mindkét létesítmény állandó nyitvatartással várja majd a vendégeket. 

Hallgassa meg a beszélgetést, Mészáros Barankával, a  Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ projekt managerével!



 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email