22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: nem bírt a ZTE II-vel az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: nem bírt a ZTE II-vel az Érdi VSE

Küzdős mérkőzésen az első félidő hajrájában Csiszár Zoltán révén ugyan vezetett az Érdi VSE a ZTE FC II ellen, de erre a vendégek Csóka Dominik góljával válaszoltak, így 1-1-es döntetlennel ért véget az NB III Nyugati csoportjának 3. fordulójában rendezett találkozó.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Majd’ félórás csúszással kezdődött az Érdi VSE és a ZTE FC II összecsapása, ugyanis a zalaiak dugóba kerültek és az eredeti kezdés előtt alig fél órával érkeztek meg az Ercsi úti Sporttelepre.

Ez azonban nem zavarta meg Bozsik József együttesét, amely támadólag lépett fel és már három perc után Beke Péter révén veszélyeztetett, melyet védett Kertész Ferenc, emellett pedig mindkét csapatnak kisebb lehetőségei akadtak a félidő első részében.

Bár a ZTE támadott többet, a szünet előtt az érdiek is nagy helyzetet puskáztak el, amikor egy gyors támadás után Gera Dávid lövését védte Köcse Bence. Az ezért járó szögletre rosszul jött ki a kapus, a hosszún pedig Csiszár Zoltán érkezett, aki az üres kapuba fejelt (1-0), hiszen a vendég védők már csak a gólvonal után tudtak menteni.

A fordulás után egyre kevesebb veszélyes lehetőséget tudtak kialakítani a vendégek, miközben az érdiek egyre inkább felbátorodtak, de a kapura ők sem jelentettek igazán nagy veszélyt.

Aztán a 72. percben egy jobboldali szabadrúgás után a hosszún tökéletes ütemben érkezett Megyesi Márk, aki szép megoldást választva a rövid felsőbe bombázva egyenlített (1-1).

A hajrára így mindkét csapat felélénkült, bár továbbra is a zalaiak támadtak többet, az érdiek is több lövésig eljutottak, de ezek nem okoztak gondot Köcse Bencének, így 1-1-es döntetlennel zárult a mérkőzés.

“Ez a Zalaegerszeg nem az, amelyik tavaly volt, roppant erős társaság több NB I-es játékossal és vannak, akik az első csapatnál edzenek. Nem véletlenül nyertek az egyik bajnokaspiráns, a Nagykanizsa ellen is, szóval nehéz mérkőzésre számítottam és az is lett. Ettől függetlenül mindkét gól pontrúgásból született. Ezt a meccset le kellett volna hozni egy nullra, mert egy meg nem értés miatt kaptunk gólt, ellenfelünknek nem volt sok helyzete. Minden pontnak kell örülni, mert nincs könnyű ellenfél, de most a meccs után úgy vélem, inkább elveszítettünk két pontot, mint nyertünk egyet”

– értékelt Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

“A mérkőzés képét nézve nem teljesen vagyok elégedett. Olyan és akkora lehetőségeink voltak, hogy a győzelem is meg lehetett volna, sőt, közelebb is álltunk hozzá. A mérkőzés előzményeit tekintve óriási dolog, hogy négy és fél órás utazásunk volt az M7-esen történt baleset miatt. Részvétünk az áldozatok hozzátartozóinak! Így nagyon nehéz volt, hogy gyors bemelegítést kellett csinálni, rendkívül meleg volt, szóval fizikálisan és mentálisan sem volt egyszerű ezeknek a gyerekeknek egy nagyon rutinos, hazai pályán kifejezetten erős Érd ellen. Az egy pont most tőlünk nagyon nagy dolog”

– fogalmazott Bozsik József, a ZTE FC II vezetőedzője.

Az Érdi VSE legközelebb augusztus 22-én., 17.30-tól a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vendégeként lép pályára.

NB III, Nyugati csoport, 3. forduló
Érdi VSE – ZTE FC II 1-1 (1-0)
Érd, 300 néző. V.: Kovács T. (Szabó D., Rácz Zs.)
Érdi VSE: Kertész F. – Fürjes, Bozsoki, Csiszár, Németh G. V. – Gera D., Pallagi, Koós – Révész A. (Kertész B., 91. perc), Kollega (Kovács B., 87. p.), Varga T.
Vezetőedző: Limperger Zsolt
ZTE FC II: Köcse – Tanasin, Dóczi, Bobál D., Jóna – Őr (Megyesi, a szünetben), Szántó (Papp L., 64. p.) – Szökrönyös (Csóka, a szünetben), Németh D., Szalay Sz. – Beke (Fehér B., 71. p.)
Vezetőedző: Bozsik József
Gól: Csiszár (44. perc), ill. Megyesi (72. p.)

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email